Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Hdedoh da postavim sliku ovde, ali odustah.Kako ne skriz? Ostavio si brcice ko Adolf?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hdedoh da postavim sliku ovde, ali odustah.Kako ne skriz? Ostavio si brcice ko Adolf?
Ti si jedno lepo devojče
i ja bih rekla isto to, ali nije red, tek smo se jedanput sreli, takoreći smo na viУжас!!!
Ај дођи на бихи, ено ти и тамо омажol d kredits go tu kjaer
![]()
Sine paklaol d kredits go tu kjaer
![]()
Golub = ...lepa cica![]()
Ubaci bre serbiše font, prepade me onolikocica kao cika![]()
Kako nije red, red je, kad me svi zajebavaju možeš i ti.i ja bih rekla isto to, ali nije red, tek smo se jedanput sreli, takoreći smo na vi
A, ne, nije bilo tako. Prvo smo se upoznali, pa sam ja ušla na forumKako nije red, red je, kad me svi zajebavaju možeš i ti.
A jel znaš da sam ja kad smo se upoznali potpuno bio izgubio iz vida da je tvoj nik eveline?
I tek posle par meseci Moca nešto pisao i pomenuo te i meni se onako pandurski upali lampa -jao pa to je evelinka!
![]()
Pa dobro, kad si došla nisam znao da si to tiA, ne, nije bilo tako. Prvo smo se upoznali, pa sam ja ušla na forum![]()
sreća da si izuzetan gospodin inače neki ludak bi se očas obrukao nekakoKako nije red, red je, kad me svi zajebavaju možeš i ti.
A jel znaš da sam ja kad smo se upoznali potpuno bio izgubio iz vida da je tvoj nik eveline?
I tek posle par meseci Moca nešto pisao i pomenuo te i meni se onako pandurski upali lampa -jao pa to je evelinka!
![]()