gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
Mogu da opisem tu dinamiku detaljnije ako ima zainteresovanihA najjace kako na ovom forumu uvek izbije ista vrsta drame, i tako unazad godinama![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da opisem tu dinamiku detaljnije ako ima zainteresovanihA najjace kako na ovom forumu uvek izbije ista vrsta drame, i tako unazad godinama![]()
Znaam.A zna on da se neki šalimo...
Ma slobodno, ionako je 3 strane slika a 290 spamaMogu da opisem tu dinamiku detaljnije ako ima zainteresovanih![]()
A stvarno ti fotka ko iz onih horor SM filmova, kožna maska preko face i to..Znaam.![]()
Mism, zgodnica si i ostalo (sacu i lajk), ali nemoj tako o spamu.Evo malo od leta i sunca i dosta, da razbijemo spamPogledajte prilog 789038
CekamoMogu da opisem tu dinamiku detaljnije ako ima zainteresovanih![]()
Kakva macka.
Ma, ja misice imam zbog treningaA stvarno ti fotka ko iz onih horor SM filmova, kožna maska preko face i to..
Zastrašujuće prilično
Džaba ti mišići kad potseća na manijake, mislim fotka.
nije te mrzelo da se presvlacis?
jeste, opet tab krivA jes, citirao si taba sa tigrom pa mi ostalo to hahhaha
Umesto "ministar foruma" napiši "kralj spama" i sve ok.jeste, opet tab kriv![]()
pulenSra fali
Svaka zena je lepa.![]()
ja se ne stidim te titule.Umesto "ministar foruma" napiši "kralj spama" i sve ok.![]()
kralj je kralj, pa ma koje sorte bioja se ne stidim te titule.
pristajalo bi Kraljevski Ministar foruma, ali ne može da stane u jedan red ispod nikavazda bilo
jebobi
Jebobi
Mala, meni se sviđa kako izgledaš, pa nek si daska - ništa ti ne fali.Evo malo od leta i sunca i dosta, da razbijemo spamPogledajte prilog 789038
Ova slika mi se baš dopada
... znam da imas, treba dodati.Daj neku s plaze
Ko, jel ja?Daj neku s plaze
... znam da imas, treba dodati.![]()
On je premijer foruma.pristajalo bi Kraljevski Ministar foruma, ali ne može da stane u jedan red ispod nika
Ti. Sto se cudis?Ko, jel ja?![]()