Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Hoce li neko stavljati sliku ili cemo da otvaramo trecu kafanu?
Eeee,bilo je vremena kad se za ovo kaznjavalo...

Eeee,bilo je vremena kad se za ovo kaznjavalo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reče glavni podsmevač na forumu i osta živ....Demantuj da nisi ravna kao daska to su tvoje reci.
Hoces printskrin?
Ti se nekome podsmevas, bilo bi smesno da nije tuzno.
No nebitno, necu da se nastavljam nek svako za sebe izvuce poentu prepiske.
Jao zeno,Pa sta ima da ide bilo kome njegova fotka na rac. Onda suvise licno to dozivljavas
I meni....Jao zeno,ne ide mi fotka na rac no on
![]()
Pa onda samo da se hvalimo? MrnjaoJeste, ali pisanje kojekavih negativnosti drugima vise govori o nama samima...
Ima on ogledalo, verujem, i vazno je da se sebi svidja
Neeeeee,opste je poznato da se palim na ignor, jel treba da se zaljubim, jel to oces?!Ignorisem je po temama...
Ni ovo ne bih komentarisao![]()
Radi sta hoces, ja sam iznela samo svoje vidjenje.Pa onda samo da se hvalimo? Mrnjao
Ja sam kuća sto bodeža!jel si pritajeni tigar ili skriveni zmaj?![]()
Pa ni sada nisam to rekla, vidi na sta licisRadi sta hoces, ja sam iznela samo svoje vidjenje.
I u reali neces prici nekome iz nevezuse i reci mu u lice ruzan si, debeo, vidi na sta licis itd.... Dok ako imas sta lepo, udelices kompliment ako zelis....
Aww
Mrnjaoo mackiceEvo malo od leta i sunca i dosta, da razbijemo spamPogledajte prilog 789038
Noove gaaaćeeeEvo malo od leta i sunca i dosta, da razbijemo spamPogledajte prilog 789038
Manekenska gradja
Awwww, zgodne tigraste, ne vidi se kad se umazuNoove gaaaćeee
A zna on da se neki šalimo...Jeste, ali pisanje kojekavih negativnosti drugima vise govori o nama samima...
Ima on ogledalo, verujem, i vazno je da se sebi svidja
A jes, citirao si taba sa tigrom pa mi ostalo to hahhahaLeopardaste![]()
Svaki manijak mora da ima jedan u garderoberuPa providan mantil...uh...
Svaki manijak mora da ima jedan u garderoberu
ehej, nisko ti tetovazicaEvo malo od leta i sunca i dosta, da razbijemo spamPogledajte prilog 789038