- Poruka
- 43.527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to su top 3 najpozitivnijih forumasica.. Ili ja to vidim samo dobro u ljudima..![]()
To je lepa osobina... Ili ja to vidim samo dobro u ljudima..![]()
koonoovobi
Zasto si ti obrisala svoju posle postavljanja?Zasto se brisu fotografije? U cemu je fora?
Tvoja je volja hoćeš li se kačiti ili ne, okačiti pa obrisati isto tako. Ali nekako mi je glupo da mi koji nismo okačeni javno tražimo od drugih da to uradeZato sto mi bilo degutantntno da se "zenske grudi" i "dete" nadju u istoj recenici. Ne zameram Konju nista. Komplimentu se ne gleda u zube, ali u momentu se nekako pokajah..
Neku sliku u dzaku nemam, a nemam ni gde sam sama.
Svako ima neke svoje razloge zasto brise svoje slike.Zato sto mi bilo degutantntno da se "zenske grudi" i "dete" nadju u istoj recenici. Ne zameram Konju nista. Komplimentu se ne gleda u zube, ali u momentu se nekako pokajah..
Neku sliku u dzaku nemam, a nemam ni gde sam sama.
Ovo mi prvi put da mi neko to kaže.Pa kad volim Siorana![]()
Potpuno se slazem.Tvoja je volja hoćeš li se kačiti ili ne, okačiti pa obrisati isto tako. Ali nekako mi je glupo da mi koji nismo okačeni javno tražimo od drugih da to uradeZar ne?
Obrisano na zahtjev postavljača.Zasto se brisu fotografije? U cemu je fora?
Lepa je, ne znam samo kad ideš da se ne diže, jer deluje rastegljivo. Ali neobična boja i super ti stoji.Ja juce dok su deca bila na treningu, sta cu id dosade, setala, probala neke stvari.
Nista ne kupih.
Lazem kupila sam gaće.
A o ovoj haljinici razmisljala i ipak odustala.
Pogledajte prilog 1218834
Kao rebrasto ne i to je ta neka plava kao zemljani ton plave, zagasit nekako. Kako da objasnim...Lepa je, ne znam samo kad ideš da se ne diže, jer deluje rastegljivo. Ali neobična boja i super ti stoji.
Sutra se vrati, ako te čeka, sudbina je tako htela i kupiš.Kao rebrasto ne i to je ta neka plava kao zemljani ton plave, zagasit nekako. Kako da objasnim...
Volim tu boju.
Al ne kupih
A volim taj fazon
A bih, al nije do sudbine vec moje karticeSutra se vrati, ako te čeka, sudbina je tako htela i kupiš.
Mislim 1700Koliko je?
A bih, al nije do sudbine vec moje kartice![]()
Pa to je prokletstvo kad imas preko 180 a nemas kilazu neku.Boja prelepa.
Verovatno pamuk i likra.
Iako imas divne noge, mislim da je prekratka za tvoju visinu.
1700 nije puno, mada je precenjena.
Ih.. Pa imam i ja disproporcije...Pa to je prokletstvo kad imas preko 180 a nemas kilazu neku.
Moja velicina je M, tj 38.
U taj broj stajem.
Nekad problem duzina nogavice ili eto kratka haljina a kad uzmem L onda visi sa mene i ne stoji tako