- Poruka
- 131.188
Sad ne znam šta da kažem.Mene jesi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ne znam šta da kažem.Mene jesi!
Oće to kad se pusti kroz isti filter, probaj, ima sam sebi da se učiniš kao treća sestraJe je
Ličite
Retko normalan covek.A ja rekoh jer sam te intelektualno uzbudio pišući o knjigama, e živote.![]()
Evo ga forke...sad moram bez filteraOće to kad se pusti kroz isti filter, probaj, ima sam sebi da se učiniš kao treća sestra
Pa otprilike...Sad ne znam šta da kažem.![]()
Znao sam!Pa otprilike...
A što me zavitlavaš![]()
E sad me ispali...a ja tražim pravi ugao i osvetljenje...Ako je za mene nema potrebe, odo
---
Lepi ste, svi ste lepi
A sad fotku na sunceDanik i Obicna su divne osobe. Paula isto. Kcerka i Bambi zanimljive. Meduza sasava... Ima ovde divnih ljudi, kao i u zivotu. Samo da se ukrste putevi.
Ja tebe u onom tamo potpuno podrzavam. Ima li sta od tog lepse? Ali ima i preduslova.Tu smo dave nas tamo neke da stavimo kondom
Misliš da se precepili?@Zla Beba poskidaj moje slike
razbežaše se
De se obicna kacilaDanik i Obicna su divne osobe. Paula isto. Kcerka i Bambi zanimljive. Meduza sasava... Ima ovde divnih ljudi, kao i u zivotu. Samo da se ukrste putevi.
Jesi ti ona slatka plavusica? Zaboravih koga sam ovde sve videla?A sad fotku na sunce![]()
Mislis da one imaju sex,nema sanseJa tebe u onom tamo potpuno podrzavam. Ima li sta od tog lepse? Ali ima i preduslova.
Tebe nek tvoje dete nacrta pa nam pošaljiNije, koliko sam ja prelistala.. Ali zamisljam je kao Bambi. Takve smo sve mi, koje se druzimo godinama. Ima lepu energiju i nema sanse da nije lepa fizicki..
TopE sad me ispali...a ja tražim pravi ugao i osvetljenje...
Evo jedan bez obaveze
A vi ste baš lepiE sad me ispali...a ja tražim pravi ugao i osvetljenje...
Evo jedan bez obaveze
@Zika34A gde su ovde Zika i Konj? Moram da vidim koliko su mrsavi ti momci, sto dolaze iz te doline gladi, kako neko od njih rece. Skoro sam bas bila u toj dolini...gladnih. U Plazi parkirana kola, sve bolja od boljih. Mora biti da su toga dana samo ovi "siti" bili u Plazi..![]()
Ne bih da me neko moli ili da se prenemazem. Bezveze je i da kacim, pa brisem. Nisam klinkica. Skoro sam negde ovde stavila sliku i zbog Konjevog komentara obrisala. Nisam tip, koji kaci slike, mozda sam vise introvert. Privatno sam slala ljudima, koji su meni slali. Normalni neki ljudi.
.. Ili ja to vidim samo dobro u ljudima..Odje ?
![]()