Fotografije forumaša i forumašica X

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konj je malo poludeo, pise mi „skini se“, a to me je asociralo na ovu temu. Shvatila sam da je moja guza poslednji put videla sunce verovatno kad sam imala maksimum 2-3 godine.
Ne da bih izgorela i bila crvena, 10 dana bi me jogurtom mazali!

Jeste li vi suncali guze, dupeta, guzice i tako to?
Nudistička zakon!

Mogu biti budna još 5 min, biću dobra :P?
Mozes.
Taman da popijemo casu crnog vina zajedno.
Kazu da je dobro popiti, pred spavanje.

istockphoto-1072058072-170667a.jpg

Nudistička zakon!
Ti si poznata Titova gologuzanka i tebi je lako! :) :)

Na Kritu sam isla na Red Beach, divlja plaza, plivala sam sa kornjacama i tu sam se suncala u toplesu. Bilo je mozda 5-6 ljudi na plazi. Isto golaci. Mnogo nedostupna, a prekrasna plaza.
Ali siroto dupe bas odavno sunca nije videlo.

Ti si poznata Titova gologuzanka i tebi je lako! :) :)

Na Kritu sam isla na Red Beach, divlja plaza, plivala sam sa kornjacama i tu sam se suncala u toplesu. Bilo je mozda 5-6 ljudi na plazi. Isto golaci. Mnogo nedostupna, a prekrasna plaza.
Ali siroto dupe bas odavno sunca nije videlo.
Ma kakva ja i nudistička, pa ja stavim hanzaplast na bradavice ako nemam brus, stid me da strše :D osim na nekoj divljoj plaži na kakve najradije i idem ;)

Brate, nema to mnogo veze... Ja na sunce ne izlazim, idem na plazu gde ima hladovina... I svejedno izgorim, takva mi je koza. Prosle godine sam cak i majicu nosio dok sedim ispod masline, od vode se odbija dovoljno da se sav zacrvenim.

Isto, SPF 50 sam probao i svejedno kao rak...

eto kako sad to njima da covjek objasni..ja sam koristio i tu i spf 60..al dzaba..nista bez swim leggings.:mrgreen:..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back