spavach
Poznat
- Poruka
- 9.369
izgorio na moru..osjetljiva koza..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znao da se stavljaju krastavci na izgorelu kozu.
izgorio na moru..osjetljiva koza..

Jel moraš za sve pare da se sunčaš?izgorio na moru..osjetljiva koza..
eto sad znas..Nisam znao da se stavljaju krastavci na izgorelu kozu.
ja sunce i suncanje izbjegavam..moja koza je zivi dokaz da kreme za suncanje su prosto jedno veliko sranje..Kad se kratko ode na more pa se pretjera![]()
eto sad znas..
ja sunce i suncanje izbjegavam..moja koza je zivi dokaz da kreme za suncanje su prosto jedno veliko sranje..
Pa neuspešno izbegavaPa kad izbegavaš kako si izgoreo ?
Pa neuspešno izbegava![]()
Brate, nema to mnogo veze... Ja na sunce ne izlazim, idem na plazu gde ima hladovina... I svejedno izgorim, takva mi je koza. Prosle godine sam cak i majicu nosio dok sedim ispod masline, od vode se odbija dovoljno da se sav zacrvenim.Jel moraš za sve pare da se sunčaš?
Prokleta Srbadija.
Isto, SPF 50 sam probao i svejedno kao rak...eto sad znas..
ja sunce i suncanje izbjegavam..moja koza je zivi dokaz da kreme za suncanje su prosto jedno veliko sranje..
Pa mazite se dobrim.kremamaBrate, nema to mnogo veze... Ja na sunce ne izlazim, idem na plazu gde ima hladovina... I svejedno izgorim, takva mi je koza. Prosle godine sam cak i majicu nosio dok sedim ispod masline, od vode se odbija dovoljno da se sav zacrvenim.
Isto, SPF 50 sam probao i svejedno kao rak...
Ne koristim kreme, ulja sam probao ( ne secam se cija ali znam da nisu neka Lidl klasa)... Dzabe, meni je koza postala osetljiva. Ranije sam na reci provodio celo leto, kao crnac na jesen, ali u nekom momentu mi se pojavilo dosta mladeza i gotovo, sprzim se za 10-15 min...Pa mazite se dobrim.kremama
Moje dete je kao jogurt beo, pegice i osetljiv i ima.alergiju na sunce.
Eucerin spf 50 i nikakavih problema
Bolje da si kupio Vitalov zejtinNe koristim kreme, ulja sam probao ( ne secam se cija ali znam da nisu neka Lidl klasa)... Dzabe, meni je koza postala osetljiva. Ranije sam na reci provodio celo leto, kao crnac na jesen, ali u nekom momentu mi se pojavilo dosta mladeza i gotovo, sprzim se za 10-15 min...
Svi mi preporucuju ulje za suncanje zbog vode, mada sam se mazao i posle plivanja, svejedno... Moram probati i to sto si savetovala, nekad me blam da na +40 sedim u majici i to u hladu.Bolje da si kupio Vitalov zejtin

Ma kakva uljaSvi mi preporucuju ulje za suncanje zbog vode, mada sam se mazao i posle plivanja, svejedno... Moram probati i to sto si savetovala, nekad me blam da na +40 sedim u majici i to u hladu.
ne mislim na Vital, nego Eucerin![]()
Losija su od krema?Ma kakva ulja

Ma nisuuu, namaži se maslinovimLosija su od krema?![]()