Je jeJeca i Danik su top!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je jeJeca i Danik su top!![]()
A lepa si cuti boli te uvo sta ti fali....
Mene nisi lajkovala.Huh.
Krenula sam od 660. strane i mislim da sam sve lajkovala. Baby, Dalmatinku i Danik sam propustila.
Ali tekstove nisam mogla da citam. Fali mi vremena.
Ovoliko se odavno niste kacili. Bravo!
Pa gde si se kacio?Mene nisi lajkovala.![]()
Tri slike sam okacio.Pa gde si se kacio?
Nisam videla.
Zezas ti mene, osecam.Tri slike sam okacio.
Ne zeza, okačio je jednu iz tri puta, nije mogao stati na jednu, ko puzzleZezas ti mene, osecam.
Zivotinjo!
Ma gde?Ne zeza, okačio je jednu iz tri puta, nije mogao stati na jednu, ko puzzlese kačio
Ma zezam se, nisam pratilaMa gde?![]()
Ja jesam brzo skrolala, ali toliku sliku bih videla.
Ako sam nekog propustila neka se javi. Nije beg cicija. Delim lajkove i sakom i kapom.![]()
Btw, Corvus lici na Johnny Depp-ovog telohranitelja sto je svedocio na sudu u njegovu korist.
Jeste, sve sam to kao seriju odgledala i bilo je uzbudljivije i od Netflixa i HBO.![]()
![]()
Zivotinjo!Ma zezam se, nisam pratila![]()
Vidi, stvarno se kacio.Evo link ali izgleda da je bilo vremensko ograničenje?
Poruka u temi "Fotografije forumaša i forumašica X" https://forum.krstarica.com/threads/fotografije-forumasa-i-forumasica-x.900158/post-45088495
Šta ti se desilo??Skidaj se.
Toplina izgleda. Hodao sam cca 7 km po suncuŠta ti se desilo??
Bile su tri slike, ali sada se setih da su brisane.Zezas ti mene, osecam.
Zivotinjo!
Posto sam se igrao sa njenim stopalima naravno da cu se setiti.Pa dobro si se setio.![]()
Eto slicnosti!![]()
Mislila sam na to da si se dobro setio da mi kazes da si uklonio slike.Posto sam se igrao sa njenim stopalima naravno da cu se setiti.