spavach
Poznat
- Poruka
- 9.267
cisto pitam za drugara..jel se isplati registrovati ko zensko i muvati clanice..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lazi narod, zmijo otrovnice, nego si me optuzila na javno da varam zabu pa sam ti rekla da nije takoRanije kad sam joj dala srce zenska pocela da me muva, eto zasto objasnjavam![]()
Ne!cisto pitam za drugara..jel se isplati registrovati ko zensko i muvati clanice..![]()
Jok.cisto pitam za drugara..jel se isplati registrovati ko zensko i muvati clanice..![]()
Vidi, vidi ko nam se to vratio?Воистину - воскресе!Pogledajte prilog 1189699
Исплати се.cisto pitam za drugara..jel se isplati registrovati ko zensko i muvati clanice..![]()
Zato si i dobila najvise mojih slikaŠta je ovo, neki trend? Ja dam srce i ćao, šta ja tu da objašnjavam drugarski, nedrugarski.![]()
Tako je.Ne lazi narod, zmijo otrovnice, nego si me optuzila na javno da varam zabu pa sam ti rekla da nije tako![]()
Бебо, Бебо, Бебо!Vidi, vidi ko nam se to vratio?
Па..Samo to?![]()
Ma idi bre, jos ja branim njejove ludorije mislim stvarno ga nema.. a on od vrane doslo mu da bude pcela :/Па..
Не смем. Нисам видео, али наслућујем.
Грдиће ме Јеца, што спамујем.
Каже: некад сам био фин...
Хвала, колега.duhovan covjek, gleda u oci a ne u sise..
Ја сам увек промишљен..Ma idi bre, jos ja branim njejove ludorije mislim stvarno ga nema.. a on od vrane doslo mu da bude pcela :/
uglavnom trn i brvno..Али:
У очима се свашта види. :руменко:
Па: лепота је, заиста, у оку посматрача.uglavnom trn i brvno..
Gde gde gde?