- Poruka
- 55.168
Bice sve oktrebaju se zabraniti nogice
minimum prsa da slikaju mogu biti i chupava
oprostite to corona iz mene govori 3x vakcinisana i jutros dvije crte osvanushe na testu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice sve oktrebaju se zabraniti nogice
minimum prsa da slikaju mogu biti i chupava
oprostite to corona iz mene govori 3x vakcinisana i jutros dvije crte osvanushe na testu
Pa ne moraju juriti ribe pa imaju previše slobodnog vremena, a đavo leži u dokonosti.Nesto razmisljam, onako usput, zasto su dobri frajeri kvrcnuti i skloni idiotskim ideologijama
Kakvi idioti, kakve ideologije.Nesto razmisljam, onako usput, zasto su dobri frajeri kvrcnuti i skloni idiotskim ideologijama
Sve to na njivu u kamenolom moja Bebo, pa da vidis ljudePa ne moraju juriti ribe pa imaju previše slobodnog vremena, a đavo leži u dokonosti.
Ma ja to naglas razmisljam, bezveze nesto, mora da sam pogresila pdfKakvi idioti, kakve ideologije.
Ima logike. Ne moraju da se prave normalni, dovoljno je što su lepi.Pa ne moraju juriti ribe pa imaju previše slobodnog vremena, a đavo leži u dokonosti.
Svi smo mi normalni na ovom pdf-u, za druge ne znam.Ma ja to naglas razmisljam, bezveze nesto, mora da sam pogresila pdf
Zbunila seMa ja to naglas razmisljam, bezveze nesto, mora da sam pogresila pdf
Kaci se!Kakav Tito na LJIS-u. Hocu, batke, polovice, prsa. Osmjeh mi ne treba, smijte se doma![]()
Reakcija Forlorna kad je video Kevu:@forlorn
Uspela si...i meni je pogled prvo odlutao tamo.
Prvo sto sam pomislila je tesko da ce bilo ko frizuru primetiti...![]()
Opet ti. Covjeka se gleda u oci, a ne u atributeUspela si...i meni je pogled prvo odlutao tamo.
Ја сам приметио прво фризуру.@forlorn
Uspela si...i meni je pogled prvo odlutao tamo.
Dobro dobro...idem ..Opet ti. Covjeka se gleda u oci, a ne u atribute![]()
Kamo ides? Kava, peglat, kuhat veceru?Dobro dobro...idem ..Pogledajte prilog 1189022
Излази из те кутије!Dobro dobro...idem ..Pogledajte prilog 1189022
Nisam ti pepeljuga..Kamo ides? Kava, peglat, kuhat veceru?
Ovo ne smem da srimujem.Idem na 5 minuta u cosak da se stidim
ahaAko ćemo iskreno, na slici se vide jos neki kvaliteti, osim kratke kose...
sviđaju mi se sisse