- Poruka
- 73.837
Smekšao, strašno šta se ovde dešava, ja ne verujem, smela sam na njega da se kladim, kad ono međutim.Kud svi turci tu i mali mujo
A nije nam verovao eeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smekšao, strašno šta se ovde dešava, ja ne verujem, smela sam na njega da se kladim, kad ono međutim.Kud svi turci tu i mali mujo
A nije nam verovao eeee
U 3pm?Samo šalji meni u PM
Kud ide ovaj svet.Smekšao, strašno šta se ovde dešava, ja ne verujem, smela sam na njega da se kladim, kad ono međutim.
Što više Indizinih lica, to ćemo biti radosnijiU 3pm?
Ajde tebe da vidimo, ulepšaj mi dan, bar na 5 minuta.Što više Indizinih lica, to ćemo biti radosniji
Pa uvredi me ti, ne diskriminišem, prihvatam sve uvredeSmekšao, strašno šta se ovde dešava, ja ne verujem, smela sam na njega da se kladim, kad ono međutim.
E ne mogu, skroz sam zen od jutros, pijem čaj, ne nerviram se jer ću da pokisnem, ni što me nažuljala patika, stvarno ne mogu, izvini.Pa uvredi me ti, ne diskriminišem, prihvatam sve uvrede
Zašto bi pokisla kad su pronađeni kišobraniE ne mogu, skroz sam zen od jutros, pijem čaj, ne nerviram se jer ću da pokisnem, ni što me nažuljala patika, stvarno ne mogu, izvini.
Kod mene još nije stigao taj izum.Zašto bi pokisla kad su pronađeni kišobrani
ako može forvarduj ne bilo ti naređenoSamo šalji meni u PM
nista ....idemo dalje...daj fotku ili pitaj na ppSta se desilo,nisam odavno "upratio" temu.