DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
dobro de muško si, smao malo feminiziranHoćeš da kažeš da ja nisam muško, pošto ja shvatam prednost pametnih žena i volem iste, m?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro de muško si, smao malo feminiziranHoćeš da kažeš da ja nisam muško, pošto ja shvatam prednost pametnih žena i volem iste, m?![]()
Što bi neki rekli - muškobanjast dečkodobro de muško si, smao malo feminiziran![]()
Svi ste lepi.
Ja mogu da plasim decu, sva se zguzvam na poslu pod onom opremom, izgledam ko ispljuvak![]()
I ja sam isto mislio na pocetku)) Jos je imala neki krvavi avatar...Najslađa si ovde na forumu.
Genijalan nick, haha, ja sam mislila da si ti bukvalno neka dlakava (muška) strvina![]()
Lep si Doco!
Crvea lampica koja signalizira laz je izgorela.Svi ste lepi.
Ja mogu da plasim decu, sva se zguzvam na poslu pod onom opremom, izgledam ko ispljuvak![]()
izljubi mi Kekeca in Hajdi
Cestitamo!
Честитам вам, Семи.
Bravo mačke! Čestitam.
Evo izvinjavam se zbog spamovanja
Volim promene i da postavljam one "pre i posle" fotke, nisam lepotica al' sam frajer, haha, a najviše kačim jer mlađa neću biti, pa što se kriti
Inače imam 45 godina, fotografije su bez fotošopa, ja sam bez trunke šminke.
Ajmo...
2019. duga crna kosa
Pre neku sedmicu kratka plava 2020 a ova poslednja mi je vrh, beše valjda isto 2019. Nisam sigurna, znam da sam je obradila u smislu "Kad mi ljudi pričaju o "leptirićima u stomaku"![]()
jesi ti ovaj levo ili desno?
čupava plava strki - moj čovek
ajde u četvrtak da iedemo čorbicu
Sjajno!Evo i mojih... sad od pre mesec-dva
Pogledajte prilog 803238
izvinte što vam pobrisah sva ona srceta
kad se ponovo rodim biću kao meduza
Ko kuchici , taman sam mislio da samo misle na nauku kad bezobrzniji od obicnih ljudi. .Milsim, naučnici u inostranstvu na konferencijama, koliko sam primetila, se krešu uveče. na sledećoj konferenciji ona sa onim drugim, a ovaj sa drugom. i sve lepo pričaju, sarađuju, pišu zajednički naučne radove. to oću reći, nema drame.