Fotografije forumasa i forumasica.... VIII deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedne trenutne :D
20180214_122210.jpg

U tem Somboru :D

zajeban je život taj šoferski

Nekad mi dodje da zapalim kamion dal mi verujes...al za 10 min mi sve prodje cim ga pokrenem niz put....mnogo je dobar osecaj voziti nesto veliko...pogotovo sto sam ja da kazes mladji decko...onda se i ljudi cude kad vide ko vozi sleper...pogotovo negde gde treba da se manevrise pa kad vide budu prijatno iznenadjeni...svaki dan ides negde drugde to je najbolji deo...ne bi u kancelariji sedio za sve pare ovog sveta...

- - - - - - - - - -

Samo da te stipnem jednom.. :mrgreen:

Ti mozes i dva puta :mrgreen::mrgreen:

Kucu svoju imam hvala bogu,svako vece ssm ja kuci posto djiram samo srb....pre sam isao inostrsnstvo al nije to to....curu vec 2 godine imam ne znam ni sam kako me trpi vise sa mojim ludorijama oko kamiona :mrgreen::mrgreen:

Hvala u svakom slucaju...bitno je da covek radi ono sto voli...onda nema prepreka...:)

- - - - - - - - - -

:super:

Da li si vozio Wirtgen nekad kao teret?
Mislim da bi se obradovao tome.

Ne znam sta je to :D ima li neki nas naziv mozda sam i vozio :D

E nisam nikad vozio vangabaritni teret...na slici je masina za grebanje asfalta...to se vozi na niskonosecim prikolicama tj "labudicama"...u zavisnosti od gabarita i tezine odredjuje se na koji nacin ce biti transportovana tj kakvim kamiomom,kakve ce tablice biti,oce li imati pratnju i slicno...:) voleo bi to da probam iskreno :D

Ta masina se zove Wirtgen, grebalica se kaci na kombinirku ili bager.
Morao sam da pazim da me ne pregazi, radio sam pored i ispod nje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back