Fotografije forumasa i forumasica.... VIII deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto ja ..:lol:
Ja se ne svidjam Zabici,,:(
Па ни ја, односно, ја јој се још мање свиђам. Али битно је да се она нама свиђа, и да јој укажемо поштовање. :)

Мало сам се нашалио са Милером, зато што је желео да ме представи на свој начин, као интересента за даму, што свакако нема истине у томе. :)

Poslednja izmena:
Па ни ја, односно, ја јој се још мање свиђам. Али битно је да се она нама свиђа, и да јој укажемо поштовање. :)

Мало сам се нашалио са Милером, зато што је желео да ме представи на свој начин, као интересента за даму, што свакако нема истине у томе. :)

istina ćoše,voliš ove mlade :deda:

istina ćoše,voliš ove mlade :deda:

Истина, је, ја волим све жене! :D

Али то незначи да незнам где је граница, и да баш по питању наше драге модераторке, нема смисла доводити је у неприкладну ситуацију самном у јавности.
Ипак мора се узети у обзир да сам ја старији човек док је она млада дама, и да нема смисла понижавати је на такав начин. Иако смо се кошкали она и ја, то је била само шала. :)

Svako ima srce ;)

- - - - - - - - - -

Volim plave volim crne,,z:dm:
sve bi Miler da ih drmne,,:rotf:
ma super ste,,;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back