Fotografije forumasa i forumasica.... VIII deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Faca si nema sta :) Delujes kao krajnje razumna i normalna osoba a po ambijentu u kom se slikas reklo bi se da si nacitan i da ne vodis prazne razgovore :)

Hvala prijatelju, dobro procenjuješ, prazne razgovore ne podnosim. Nekada sam preterivao sa čitanjem,
kad se setim tinejdžerskih dana, sad mi se čini da sam mogao i bolje da ih provedem, umesto što sam
bio zadubljen u knjige. Pirandelova priča "Papirnati svet" verovatno najbolje opisuje svet knjiškog moljca.:)

.........

Prilozi

• PicsArt_02-04-04.13.04.jpg
    PicsArt_02-04-04.13.04.jpg
    35,3 KB · Pregleda: 186
Poslednja izmena:
Kako si ga procitao .. :ok:

I inace vrlo dobro procenjujem ljude u zivotu,retko mi se desi da omanem....:D

- - - - - - - - - -

Hvala prijatelju, dobro procenjuješ, prazne razgovore ne podnosim. Nekada sam preterivao sa čitanjem,
kad se setim tinejdžerskih dana, sad mi se čini da sam mogao i bolje da ih provedem, umesto što sam
bio zadubljen u knjige. Pirandelova priča "Papirnati svet" verovatno najbolje opisuje svet knjiškog moljca.:)

Nisi ti ni sad star,a videti pristojnog i nacitanog mladog coveka danas je retkost...i ja volim da citam,doduse dokumentaristiku...narocito period drugog svetskog rata i uvek u kamionu imam neku literaturu....ne volim da lezim u prazno kad vec cekam sto da ne procitam nesto....

- - - - - - - - - -

Ukinucu sebi komentarisanje ovde :D

Unapred se izvinjavam zbog brisanja. :mrgreen:

Jel moguce da sam zakasnio 2 minuta......opet te nisam video....kad li ce mi se sreca konacno osmehnuti....steta....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back