- Poruka
- 46.570
e dobra ti ova kapi krvi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e dobra ti ova kapi krvi
Sve vas gledam i ne kapiram kako sebi dajete na vaznosti toliko na svim temama....Prosek cist prosek....
Sve vas gledam i ne kapiram kako sebi dajete na vaznosti toliko na svim temama....Prosek cist prosek....
Nikada nisam tvrdio da sam ispod ili iznad proseka.
Ko mi obrisa sliku p**** li vam materina?Pogledajte prilog 273178 Mene za razliku od vas vecine ne zanima misljenje stavljam iz zezanja sliku
![]()
Ko mi obrisa sliku p**** li vam materina?Pogledajte prilog 273178 Mene za razliku od vas vecine ne zanima misljenje stavljam iz zezanja sliku
![]()
![]()
U pravu si , nisi prosek
Ma kakav prosek, ista M. Serifovic![]()
![]()
evo jos jedna od nas prosecnih , ma ispod prosecnih , stas ne mozemo svi biti lepi jbg
![]()
i ti si klinkica...znao sam...
vidi Lakija mlađanog u pokušaju kako je obgrliio curu...![]()
једно дивно давно пролеће
Рече девојка која је управо дала себи то право да се дигне изнад свих и каже свима како су овакви или онакви, а она таква рибетина па се не трипује.
Шокови, шокови, тејзер.
delujes kao neki mladi kontraverzni biznismen