Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.972
Nemam vlasnicu. To sam ja.A da nam okačiš tvoju vlasnicu? ))
Izabrala sam najlepšu fotografiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam vlasnicu. To sam ja.A da nam okačiš tvoju vlasnicu? ))
Tesko da smijes lutati bez vlasnice...i zašto ti je u avataru ljudski (ob)lik? Slutim da ti je ono vlasnica?Nemam vlasnicu. To sam ja.
Izabrala sam najlepšu fotografiju.
Kamuflaža.zašto ti je u avataru ljudski (ob)lik?
Ma zezam.se, ali svakako piše na vrhu kad otvoriš krstaricu sa mobilnogGdje ima spisak što je neprikladno obzirom da smo na na dijelu Ljubav i Sex ?
Odustat ćuKamuflaža.

Kakve dezinformacije - bas lepo praznično jutroDobro jutro i ostale dezinformacije, tako se kaže u moje selo.![]()
Dobro jutro i ostale dezinformacije, tako se kaže u moje selo.![]()
Ko voli praznike i jutra, jeste.Kakve dezinformacije - bas lepo praznično jutro![]()
Ne znam, nisam bila u Parizu.Лепше од Париза.![]()
Jaka foraDa li je pravo vreme? Rekla bih da jeste. Evo, na minut i 16 stotinki.
Prošlo vreme, poyyy.
Dodjem posle 100 godina ovde a ispostavi se da sam zakasnila 3 min i 44 stotinki da te vidim...Da li je pravo vreme? Rekla bih da jeste. Evo, na minut i 16 stotinki.
Prošlo vreme, poyyy.

Dodjem posle 100 godina ovde a ispostavi se da sam zakasnila 3 min i 44 stotinki da te vidim...![]()

Dodjem posle 100 godina ovde a ispostavi se da sam zakasnila 3 min i 44 stotinki da te vidim...![]()
A sto ga krotite?

Ne krotimo ga mi...ali mu očito treba neko poput tebe...a već sam ti jednom i skrenuo pozornost na njega samo nije imao ovaj nick i nije bio razvijen(nabildan)....ali sad mu taman treba neko da tu silnu energiju usmjeri gdje treba.A sto ga krotite?![]()

Mac, mac!

Ovo su vec paralelne dimenzije za meneNe krotimo ga mi...ali mu očito treba neko poput tebe...a već sam ti jednom i skrenuo pozornost na njega samo nije imao ovaj nick i nije bio razvijen(nabildan)....ali sad mu taman treba neko da tu silnu energiju usmjeri gdje treba.![]()