bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.508
ja nisam nista rekla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti kakiš- sa oproštenjeSebastian...hvala što si forumašice dovukao na naslov ...tema je živnula od tvog kačenja...Serafim se okačila na minut ipol,Sara je okacila ukrasnu kuglicu...bird izrazila pismo namjere da će se okačiti....a desetak stalkerica samo čeka pravi trenutak.
Okači se odma sad!!!!!A ti kakiš- sa oproštenje![]()
Ти си готов!E ljudi, uvedena je automatska detekcija neprikladnog sadržaja, treba da pazimo šta pišemo![]()
Дај ти нама овогодишњу, пре празника!!Prošlogodišnja, nakon praznika.Pogledajte prilog 1660782
ma jok, ošišaj se i promen boju, da vuče na žućkasto ili čak u tamno smeđuProšlogodišnja, nakon praznika.Pogledajte prilog 1660782
Oće da me banuju i za sve ono što sam.pisao, retroaktivnoТи си готов!![]()
Јашта!Oće da me banuju i za sve ono što sam.pisao, retroaktivno![]()
Dva pitanja:
Gdje ima spisak što je neprikladno obzirom da smo na na dijelu Ljubav i Sex ?E ljudi, uvedena je automatska detekcija neprikladnog sadržaja, treba da pazimo šta pišemo![]()
1. To je moj duks, perem ga ručno, veoma mi je drag.Dva pitanja:
-Jesi li ovo duksu oprala na 60 pa se skupila taman za macu?
-Jesi li ti u avataru?
nigdeGdje ima spisak što je neprikladno obzirom da smo na na dijelu Ljubav i Sex ?
Valjda šapama ako si mačka1. To je moj duks, perem ga ručno, veoma mi je drag.
Vidio sam te već...ima tome...simpa si pa ti ova čapri ne prolazi.2. Ne. Ja sam mačka.
Tako je. Šapičasto ga perem.Valjda šapama ako si mačka
A da nam okačiš tvoju vlasnicu? ))Tako je. Šapičasto ga perem.