ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 11.923
Ovim ostalima,kiše ne gine...
jedino,ukoliko kolega @Frederick_ ne prekine godišnji odmor u trajanju od 3 meseca
jedino,ukoliko kolega @Frederick_ ne prekine godišnji odmor u trajanju od 3 meseca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovim ostalima,kiše ne gine...
Vidiš....ima istine u boldu...sve moderatorice su prirodno obdarene.jaoj ,dobro si me podsetio,jbt opet bi me banovale...
Ja bih samo iskoristio ovu priliku da pozdravim sve dame sa velkim grudima i poželim im lep i sunčan dan
Ne mora biti da su prirodno,ali opšte je poznato da zarađuju fine pare radeči na ovom forumu,i normalno je da lako mogu priuštiti sebi grudi kakve žele.Takođe,lako mogu i svake godine da ih menjaju ili zamene,stare za nove.Vidiš....ima istine u boldu...sve moderatorice su prirodno obdarene.
Šta se ložiš, rekao je "žene".Nemas ukusa ko i uvek.
Nikad jaca provokacija. Jedino vidim jeku da odgovara i pozdravlja muskarce sa sredljim ponosem.
Vrlo prefinjena provokacija @ljubota , u rangu sa necijom magistraturom. Doktorski.
Nisam znao da za traćanje i svađanje po forumu još dobiju i novac....izgledalo je da to rade iz prirodnourođenih pobuda kao čista zabava.Ne mora biti da su prirodno,ali opšte je poznato da zarađuju fine pare radeči na ovom forumu,i normalno je da lako mogu priuštiti sebi grudi kakve žele.Takođe,lako mogu i svake godine da ih menjaju ili zamene,stare za nove.
ovo bre kao sastanak u DavosuDa... svaki put kad kliknemo ucitavamo novu stranicu. Nova stranica ima nekoliko reklama google addsence. Zaradjuje se 50, 100 rsd domaci klikovi, balkan, a vec nemacka austrija 0,5 oiro, svedska norveska danska po 2 i 3 eura.
I baš me moliš da te banujem, m?Nisam znao da za traćanje i svađanje po forumu još dobiju i novac....izgledalo je da to rade iz prirodnourođenih pobuda kao čista zabava.
A, ti navijajBanuj Serafime![]()
Ijao, laskavče nijedanJa uvek navijam za tebe![]()
Neee
Ce se kacis danas?![]()
?I baš me moliš da te banujem, m?