Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preterano je razvodnjen celi forum fotografija, veci je od ostatka Krstarice.
Ostavlja utisak da se nista ne desava, a desava se tamo po nekim coskovima do kojih dolazis kao kroz lavirint, a to smori coveka.
Onako ja cisto da kazem svoj utisak.

E ljudovi, imam jedan problem. Treba da obradim neke fotke da se kace na net i sve treba da budu iste velicine. Visina fotke je max 480pix, ali mi nije odredjena sirina. Da li sad treba da odredim jedan te isti crop za sve fotografije ili koji moj treba da radim? :lol:

Pa onda samo sibni po visini 480 a po duzini kako uhvati. A najbolje da sa naruciocem to definises. Ondak ne mozes da pogresis.

Aj da se pohvalim:

To je sada moja torbica za nosanje aparata i objektiva :)

Za sajt agencije. Znaci ja treba da odredim crop, ne zna niko da mi kaze koliki treba da bude. :neutral:
A ja ne znam kako da odredim crop da bude isti za celu figuru, do pojasa i za portret, kad ima fotki kojima crop ni ne treba.

pa samo ih resize-uj sto bi kropovala ?

@danez extra covece, koliko moze da stane u nju ? ajd napuni je da ufotkaj please. ja planiram da uzmem neku torbu.. mislio sam lowepro treker .. nekako mi najvise odgovara.

Dule, moze da stane aparat sa objektivom i to pogolemim, plus jos 4 objektiva, i jos blic da stane, mozda i dva.
Izuzetno je zaptiven od prasine, vlage, moze kisa da bije nece da propusti i jako je cvrst, odalamis ga negde, skalamerija unutra nece ni osetiti.

Ja bih neku torbicu oko struka i da mogu dva objektiva da stanu. :D
Resila sam da kupim ipak onaj tamron 17-50. Ima li neko nesto da mi kaze? :lol:

Sto se tice onog cropa, da znate ako vam bude trebalo nekad, samo odredite drugu stranu npr. 480px320px i onda sve cropuje po tim dimezijama, nista lakse, ja mislila neka teska filozofija. :mrgreen:

Ja bih neku torbicu oko struka i da mogu dva objektiva da stanu. :D
Resila sam da kupim ipak onaj tamron 17-50. Ima li neko nesto da mi kaze? :lol:

Sto se tice onog cropa, da znate ako vam bude trebalo nekad, samo odredite drugu stranu npr. 480px320px i onda sve cropuje po tim dimezijama, nista lakse, ja mislila neka teska filozofija. :mrgreen:

ja sam ljubomoran, i razmisljam da prodam auto i pazarim neki aparat:)

----------------
Now playing: Grigoras Dinicu - Alouette
via FoxyTunes

trebaju mi neke postavke svetla kao sto je ovo
200701_Flash_studio_setup_diagram_tool_sample-smaller.jpg

sa onda izgledom same fotografije... ili ti kako je uspela ta fotografija...

...ima li neko toga na lageru?

ja sam ljubomoran, i razmisljam da prodam auto i pazarim neki aparat:)

Nemoj da prodajes auto. dinar po dinar, objektiv. :lol:

trebaju mi neke postavke svetla kao sto je ovo
200701_Flash_studio_setup_diagram_tool_sample-smaller.jpg

sa onda izgledom same fotografije... ili ti kako je uspela ta fotografija...

...ima li neko toga na lageru?

Ja nemam rasvetu, pa ne mogu da ti napravim fotografiju. Al' mozda mogu da ti rastumacim sta ce da se desi? :mrgreen:

niste shvatili... potrebno mi je da mi se da nekoliko razlichitih postavki svetla... dakle. presetovi mi trebaju... kao NPR MOZE 'VAKO i onda to izgleda 'vako a moze i 'nako i to onda izgleda 'nako a moze i sa ovije strane pa to onda izgleda tako

nadam se da je sada jasnije... jer je meni kristalno jasno da neki od vas ne rade ili rade sa rasvetom ali to nije bilo moje pitanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back