Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a zašto pišeš (misliš) da ja to ne shvatam ?
(Zato što nešto pokušavam da promenim?,.. zato,..??
ili imaš nekih drugih misli ?
Не знам како си ти то замислио, да нешто промениш... за твоје године (искуство и мудрост којима се хвалиш) требао си мало да развијеш такт и тактику... с тим ставом и понашањем, не бих се усудио ни ролну толет папира да проименим...

- - - - - - - - - -

Gde nestaju postovi??

pa pitaj,.. ko ti brani,.. da me pitaš,.. sve što ti nije jasno,..
ajde dok sam tu,.. ;)

Да си још прочитао, можда би и приметио питања...
пробај поново, ред по ред...само полако...

А, па отуд тај осећај за мелодију...
појма нисам имао...
шази се само, уме клима опасна да буде...
а тај скор... и није ти баш похвалан, оно јес, 66% успешно, али кумулативни учинак се у том случају мери можда и промилима, ако погледамо колико је тема било а ти, само на три учествовала...а то је оно што даје основ за предлог и критику... мислим, могу ја да пишем модним кућама до сутра... само не знам колико ће њих да занима мој предлог за избацивање аквамарин боје за сезону...

- - - - - - - - - -

Нисам најбоље испратио... Шта је Вучји питао
?

eto,.. TO SI TI,.. :)

vidim malo se povlačiš,.. Štoo ??

eto,.. TO SI TI,.. :)

vidim malo se povlačiš,.. Štoo ??
аа, па уплашио сам се, имаш опасне аргументе и бртку памет...
шта ја деран балави имам с тобом да се... а... то није одговор на твоју поруку? чек, чек... па, ти мислиш да сам ја у некој завади са Кики?

Не знам како си ти то замислио, да нешто промениш... за твоје године (искуство и мудрост којима се хвалиш) требао си мало да развијеш такт и тактику... с тим ставом и понашањем, не бих се усудио ни ролну толет папира да проименим...

- - - - - - - - - -

Да си још прочитао, можда би и приметио питања...
пробај поново, ред по ред...само полако..
.

(pročitaj ti ponovo šta pišeš,.. tako pišu Urednici ??

provociraš??,.. davno sam ja apsolvirao te fazone ;)

Ако си, течино, ако...
И нема ово везе с уредништвом, ово ти пишем као обичан члан...
а ти, пријави ако сматраш да нечим кршим правилник...
Видиш, од мене свако добије оно што ми понуди... и са скоро свима сам у сјајним односима, јер оно што ми се да, умножим и вратим, а ти види како доживљаваш мене и шта си од мене добио.,..

- - - - - - - - - -

и ајд' ћао, досадан си и прост... идем да пијем шрицер, док ми сво вино не попију...

Odoh,.. čitaću posle sve tvoje uvrede ,.. aluzije,.. (koje dovoljno govore o tebi,.. tvojim "argumentima",.. opredeljenjima,.. itd,..)
Samo nastavi da vređaš,.. i nemoj niš' brisati,.. vedžbaj, vedžbaj ;)

- - - - - - - - - -

Ако си, течино, ако...
И нема ово везе с уредништвом, ово ти пишем као обичан члан...
а ти, пријави ако сматраш да нечим кршим правилник...
Видиш, од мене свако добије оно што ми понуди... и са скоро свима сам у сјајним односима, јер оно што ми се да, умножим и вратим, а ти види како доживљаваш мене и шта си од мене добио.,..

- - - - - - - - - -

и ајд' ћао, досадан си и прост... идем да пијем шрицер, док ми сво вино не попију...

Šta bi,.. gde nestade naš Urednik .. :whistling:

Изгледа да сам живео у великој заблуди како овако нешто нећу читати на Фотографији.
Жао ми је што сам уопште потегао то питање, које јесте озбиљно, али ове реакције свакако нису ни приближно одговор на питње.
Одрасли смо људи, а понашамо се као деца која се дуре, а чак не умеју ни да обајсне зашто.
Кики је реаговала зато што је и раније већ износила тај свој и по томе ја закључујем да она о такмичењима и мисли и да јој до њих стало да се одржавају. Али шта је са другима који ретко или никада не учествују у такмичењима?
На гласањима се јављају корисници који не шаљу своје фотке никада или готово никада. Шта они мисле о свему овоме ?
Мени је то био мотив за покретање овог питања.
Такмичења нису заправо конципирана као компетитивна , не стиче се кроз њих никакав статус или награда., сем могућности задавања теме у следећем кругу.Она су део или један вид наше међусобне комуникације и нема никаквог разога да изазивају било каква лоша осећања међу онима који учествују, а још мање међу онима који не учествују.
Ја лично сматрам да је Могрион стуб овог ПДФ-а и то сам мислио и док нисам постао модератор и зато ме је Плантово писање изненадило , а искрено речено и разочарало.
Нико никога овде ни на шта не приморава . Свако од нас учествује мање или више активно и са мање или више ентузијазма овде и то је наша лична ствар.Ја и даље не видим никакв разллог за неку злу крв или нетрпељивост, али ми нисада после овиих постова ни за јоту нисмо ближи одговору на пиатње зашто је одзив на такмичења нагло упоследње време опао оволико.

Poslednja izmena:
Е, па не мофгу да издржим а да не кажем.
Драги пријатељи већ дуже вренена имамо проблем са такмичењима , али у последње време ово већ личи на бојкот.Пробали смо разне ствари, али као да је све узалудно.
О чему се ради ?
Verujem da nije bilo upuceno meni ali i[pak dacu svojih 5 centi--ja stvarno nemam bas puno vremenada ovde postavljam puno fotki, pogotovo da pravim namesnko fotke sa nekom temom mi je problem, iz vise razloga..Prvo ja fotkam neka desavnja cesto po gradu, street fotografiju i pejzaze, i onda dok ja to pokacim-na FB, na moj BLOG, pa onda jos na IMGUR ili tako nesto zbog ovde...A posebno mi je problem sto za ovde mora da resizujem fotku..+ sto ako postavljam u temi mogu samo 2 fotke...opa moram da cekam par minuta(ne pricam za takmicenje sad konkretno)Resize OK to je po fotki nekoliko sekundi ali jbg broj fotki X par sekundi...nakupi se...Ali se bar trudim da ne budem licemeran pa i ne filozfirma puno drugima, jer nisam cesto ovde...Itd itd.isacu jos na ovu temu opsirnije, pozdrav svima

Изгледа да сам живео у великој заблуди како овако нешто нећу читати на Фотографији.
Жао ми је што сам уопште потегао то питање, које јесте озбиљно, али ове реакције свакако нису ни приближно одговор на питње.
Одрасли смо људи, а понашамо се као деца која се дуре,
Ја лично сматрам да је Могрион стуб овог ПДФ-а и то сам мислио и док нисам постао модератор и зато ме је Платиново писање изненадило , а искрено речено и разочарало.
...
Ја и даље не видим никакв разллог за неку злу крв или нетрпељивост, али ми нисада после овиих постова ни за јоту нисмо ближи одговору на пиатње зашто је одзив на такмичења нагло упоследње време опао оволико.

Iskrenost u tvom postu mi više "izgleda" negoli je očigledna,..
i razmišljao sam da li da ti repliciram,..
jer mi očigledno ni nik ne znaš (nećeš) napisati,..
u prevodu,.. prva reč (u tvom postu) je trebala biti očigledno,.. a ne "izgleda",.. znači,.. da baš i ne stojiš iza onoga što pišeš.
Slažem se da je Могрион jedan od stubova ovog PDF-a,.. ali to (vama) nije dovoljno,.. jer ti ne bi postavio to pitanje,..
Na pitanju i nameri da nešto promeniš na bolje - tebi svaka čast.
Ali,.. sada si ti mene razočarao ( i za razliku od tebe, ja argumentujem zašto tako mislim,.. a ne pišem 'političke' - neodređene - uopštene,.. govore,.. gde je glavni štos biti Zanimljiv,.. ono kao Duhovit,.. i vređati,..
a što Mogi prečesto radi,.. ne bi li imao (održao) ulogu glavnog Ajgira u (svom) koralu,.. znači,.. gazi preko 'leševa', jer mu je dodeljena uloga Moderatora,.. pa mu se može,..)

a razočarao si me, jer ti je žao
" Жао ми је што сам уопште потегао то питање, "
Nisi ti kriv, što si imao dobru nameru da nešto promeniš nabolje,..
(usput: Prebroj uvredljive reči ,.. koliko ih je Mogi koristio 'protiv mene' a i prema drugima,.. pa zašto bi neko hteo biti "konj" u Njegovom koralu ?... pišem figurativno,.. a ne koristim vulgarne reči, koje koristi Mogi,.. vidi se ko je "prost",.. ko hoće da vidi,.. da nije Moderator, ja bih mu oprostio,.. na "Stilu").
.Slažem se da su 'jedan od razloga' - loš izbor tema,..
- fotografije u određenoj - diktiranoj- dimenziji ( pa možda vam) i nije problem da ih prilagodite,.. ).
Znači,.. olabavite malo kriterijume,.. napravite temu o temama koje bi mi (recimo) voleli,.. gde se možemo nadmetati, prezentovati,.. koje su nam zanimljive,..

Ovakoo,.. ovo je vaš PDF,
koji će i da ostane samo sa "par stubova",.. samo Vaš ,..
aa prazan,..
pozdrav svima :)

Poslednja izmena:
Извини Планте због због погрешно написаног ника, стварно ме је срамота.
Што се осталог тиче то је твоја ствари твоје мишљење које у великој мери потиче од непознавања ( то ће рећи незаинтересованости за функционисање овог ПДФ -а.
Идемо редом :
1.Избор тема уопшзте не зависи од модератора, јер је у рукама победника завршеног такмичења.То су правила која нисмо измисли ни Могрион ни ја и она су нека врста признања учесницима који су по гласању других учесника то заслужили.
По природи ствари се изор тема са сваким новим такмичењем смањује, јер он није бесконачан, па је , што идемо даље , заправо теже одабрати тему која је и примамљива , а која се није већ појављивала. Свесни тога смо издејствовали промену правила и ембарго на понављање тема свели само на последњу годину.
2. Формат фотографија је такође није измишљотина неког мода или модова , него је дата ствар са којом смо дужни да радимо.
За такву одлуку има много разлога и они су до сада више пута објашњавани и нису последица нечијег хира него промишљања како обезбедити оптималне, а једнаке презентационе могућности за сваку фотографију и уклопити се у техничке могућности и капацитете који су опет нешто на шта модератори немају никаквог утицаја.
3. Учешће у свим организованим облицима масовног окупљања , а друштвене мреже су један од таквих обика , је добровољни избор и подразумева поштовање неких правила која су дата. На нама је да на то пристанемо и учествујемо или да не пристанемо и не учествујемо.
Твоји закључци , како је ово "наш" ПДФ су погрешни и нсу добранамерни, јер не одговарају истини.
И даље мислим да на овом ПДФ - у нема разлога ни за дурење ни за приче увредама . Ако један ниво опуштеније и искреније врсте комуникације међу људима са заједничким интересиовањима и склоностима , у коме се свака реч мери и дочекује на нож, и доживљава као увреда, ондами нисмо оно за шта се и како представљамо.

vid' ovo! Plantova igranka bez prestanka konacno dosla i na nasu Fotografiju :rotf:

ja i kad odlazim, pravim Galamu

Plante, pa ti i preko leta galamis, vec drugi dan odjavna spica tvog odlaska, a od odlaska samo galama ostala
evo, da se i ja ucipim u zurku, jedna lepa teta, da ti malo zacini to vino u krvi,i malo da ti razbistri mozak i uvuce jezik u glavu

totalno si me razocarao, ponadala sam se da si posle tolikih reinkarnacija naucio lekciju o karmi, kad ono - ti sve gori i gori
na sva zvona svuda (i na drugim pdf-ima) i svakoga provociras, pa posle leleces kako smo ti svi losi i niko ne zeli da se igra sa tobom
sramota, bre, odrasli covek, umesto da nas zatrpavas lepim fotkama, ti nas od tvog dolaska zatrpavas uvredama, niskim udarcima i lazima
ma idi bre! ko te ne zna, skupo bi te platio :roll:

ajd' sad zdravo, Plante, i srecan ti put od mene i na ovom pdf-u! i necu vise da se igram sa tobom, ne muci se da me prozivas svuda gde stignes :kafaz:

Poslednja izmena:
totalno si me razocarao, ponadala sam se da si posle tolikih reinkarnacija naucio lekciju o karmi, kad ono - ti sve gori i gori
na sva zvona svuda (i na drugim pdf-ima) i svakoga provociras, pa posle leleces kako smo ti svi losi i niko ne zeli da se igra sa tobom
sramota, bre, odrasli covek, umesto da nas zatrpavas lepim fotkama, ti nas od tvog dolaska zatrpavas uvredama, niskim udarcima i lazima
ma idi bre! ko te ne zna, skupo bi te platio :roll:

a navedi mi te MOJE LAŽI,.. ako ih ne navedeš,.. znači da Neko laže :)

Poslednja izmena:
Ne da je odlican vec su Moghrion i vucji copor najbolji.:heart:..i ja ih puno volim i podrzavam u onome sto rade a i pratim sta rade...:lol:

tako je! i svi znamo koje sve zrtve i koliko napora ulazu i Moghrion i Vucji da nam ovaj pdf bude prelepa i mirna umetnicka luka :worth:
a to sto neko nece da postuje pravila, koja su za sve nas ista, pa izvrce reci i vredja sve redom, to je sasvim druga stvar
i odoh sad da odradim neku fotku, kanda cu stici nesto da okacim nocas od svakojakih mojih lunjanja :srecna:

Verujem da nije bilo upuceno meni ali i[pak dacu svojih 5 centi--ja stvarno nemam bas puno vremenada ovde postavljam puno fotki, pogotovo da pravim namesnko fotke sa nekom temom mi je problem, iz vise razloga..Prvo ja fotkam neka desavnja cesto po gradu, street fotografiju i pejzaze, i onda dok ja to pokacim-na FB, na moj BLOG, pa onda jos na IMGUR ili tako nesto zbog ovde...A posebno mi je problem sto za ovde mora da resizujem fotku..+ sto ako postavljam u temi mogu samo 2 fotke...opa moram da cekam par minuta(ne pricam za takmicenje sad konkretno)Resize OK to je po fotki nekoliko sekundi ali jbg broj fotki X par sekundi...nakupi se...Ali se bar trudim da ne budem licemeran pa i ne filozfirma puno drugima, jer nisam cesto ovde...Itd itd.isacu jos na ovu temu opsirnije, pozdrav svima

a na tebe se posebno ljutim,:lol: sto nas uskracujes zadovoljstva da vidimo tvoje fotografije...vise puta sam te pozivala da ih postavljas ili ih saljes na takmicenja..i sada te pozivam i cekam bar neku fotkicu..meni za ljubav :heart: i ona dobra stara vremena..kada smo pocinjali puni entuzijazma takmicenja... secas se? :cmok2:

Е, па не мофгу да издржим а да не кажем.
Драги пријатељи већ дуже вренена имамо проблем са такмичењима , али у последње време ово већ личи на бојкот.Пробали смо разне ствари, али као да је све узалудно.
О чему се ради ?

ti od silne brige i zelje si zaboravio sta smo sve pricali oko takmicenja i dogovorili se sta i kako ubuduce
leto je ljudi i uvek je preko leta bilo slabijeg odziva..a i jedno vreme je bilo bas puno takmicen ja , jedno za drugim
pa su se ljudi malo i umorili..ocekujem od septembra meseca da ce ponovo sve da kene kao nekada..posebno
sto smo redovna takmicenja sveli na jedno mesecno , imamo i vanredna takmicenja koja se vezuju za dogadjanja
a bice i takmicenja iznenadjenja..kada im se budete najmanje nadali eto njih..:lol:

Sve najbolje vam želim ;)

1234148_613310182046168_1946906246_n.jpg

kud se, Kiki, ne setismo, da te pitamo (nas dve postavljacice :malav:):

sme li da se jede i fotka cokolada u prolece, dok se mirise cvece, ili cokoladu smemo samo kad nam je donese Deda Mraz, a vocke u prolece? :dash:

Sme Lunjo, Lunjo, sme...da li se sećaš koliko je fotki stiglo na to takmičenje ? 3... sve je rečeno... :aha:

BTW, ne bih dala kilo trešanja za 100kg čokolade :malav:

Drugari, izvinite ako mi je promaklo, ali nisam primetio da se neko bavio problemom koji se pojavio sa photobucketom. O cemu se radi? Od pre nekog vremena photobucket vise nece da daje mogucnost da besplatno prebacujete slike s njihovog hosta na forum. Mozete ih videti, ali ih ne mozete nigde prenositi, osim naravno u svoj komp. Zato slike koje su vec postavljene na forum izgledaju ovako:

mogrion photobucket.jpg

U ovom konkretnom slucaju Mogrion moze videti svoju sliku, ali mi ostali ne. Znaci za pocetak uputstvo svima bi trebalo da bude da se ovaj host vise ne koristi, a videcu s adminima da li postoji mogucnost importa do sada postavljenih slika kao sto je uradjeno s dodaj.rs. Po pretrazi sa tog hosta je samo na Fotografiji postavljeno preko 16.000 slika, na Svastari preko 20.000, dalje nisam ni isao.

Poslednja izmena:
Sme Lunjo, Lunjo, sme...da li se sećaš koliko je fotki stiglo na to takmičenje ? 3... sve je rečeno... :aha:

BTW, ne bih dala kilo trešanja za 100kg čokolade :malav:

ee, da si nam sapnula temu tresnje :(

onda bi, garant, i ti ucestvovala, jer bi ti se tema svidela, a i sigurno imas dobru fotku pa bi i pobedila, pa bi i novu temu smislila... ee, milina za nas sve 3 na cokoladnoj temi! :aha:

P.S. učestvujem na takmičenjima kada mi se tema svidi i imam dobru fotku.

evo, sve si nam rekla, i ne diram ti to kilo tresnjica, stvarno nisi drug :lol:, sad moram da lecim zazubice cokoladom :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back