Изгледа да сам живео у великој заблуди како овако нешто нећу читати на Фотографији.
Жао ми је што сам уопште потегао то питање, које јесте озбиљно, али ове реакције свакако нису ни приближно одговор на питње.
Одрасли смо људи, а понашамо се као деца која се дуре,
Ја лично сматрам да је Могрион стуб овог ПДФ-а и то сам мислио и док нисам постао модератор и зато ме је Платиново писање изненадило , а искрено речено и разочарало.
...
Ја и даље не видим никакв разллог за неку злу крв или нетрпељивост, али ми нисада после овиих постова ни за јоту нисмо ближи одговору на пиатње зашто је одзив на такмичења нагло упоследње време опао оволико.
Iskrenost u tvom postu mi više "izgleda" negoli je očigledna,..
i razmišljao sam da li da ti repliciram,..
jer mi očigledno ni
nik ne znaš (nećeš) napisati,..
u prevodu,.. prva reč (u tvom postu) je trebala biti
očigledno,.. a ne
"izgleda",.. znači,.. da baš i ne stojiš iza onoga što pišeš.
Slažem se da je
Могрион jedan od stubova ovog PDF-a,.. ali to (vama) nije dovoljno,.. jer ti ne bi postavio to pitanje,..
Na pitanju i nameri da nešto promeniš na bolje - tebi svaka čast.
Ali,.. sada si ti mene razočarao ( i za razliku od tebe, ja argumentujem zašto tako mislim,.. a ne pišem 'političke' - neodređene - uopštene,.. govore,.. gde je glavni štos biti Zanimljiv,.. ono kao Duhovit,.. i vređati,..
a što Mogi prečesto radi,.. ne bi li imao (održao) ulogu glavnog
Ajgira u (svom) koralu,.. znači,..
gazi preko 'leševa', jer mu je dodeljena uloga Moderatora,.. pa mu se može,..)
a razočarao si me, jer ti je žao
"
Жао ми је што сам уопште потегао то питање, "
Nisi ti kriv, što si imao dobru nameru da nešto promeniš nabolje,..
(usput: Prebroj uvredljive reči ,.. koliko ih je Mogi koristio 'protiv mene' a i prema drugima,.. pa zašto bi neko hteo biti "konj" u Njegovom koralu ?... pišem figurativno,.. a ne koristim vulgarne reči, koje koristi Mogi,.. vidi se ko je "prost",.. ko hoće da vidi,.. da nije Moderator, ja bih mu oprostio,.. na "Stilu").
.Slažem se da su
'jedan od razloga' - loš izbor tema,..
- fotografije u određenoj - diktiranoj- dimenziji ( pa možda vam) i nije problem da ih prilagodite,.. ).
Znači,.. olabavite malo kriterijume,.. napravite temu o temama koje bi mi (recimo) voleli,.. gde se možemo nadmetati, prezentovati,.. koje su nam zanimljive,..
Ovakoo,..
ovo je vaš PDF,
koji će i da ostane samo sa "par stubova",.. samo
Vaš ,..
aa prazan,..
pozdrav svima