Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako, teoretski ne deluje tesko, kad uzmem aparat i jos jurim da ne prodje vatromet pa haos :lol:
Imam stalak, a i ovo je bilo iz ruke, def nisam bila spremna ..
Pokusacu veceras ovako kako ste rekli pa cemo videti rezultate :)

ja uzela njegove knjige jos prosle god, dobar je, preporucujem
imas i na netu savete, u sustini svima su isti, duuuugacka expozicija i stativ, a vrednosti podesavanja ovde onde slicne
ne treba slepo pratiti uputstvo, ali ga treba shvatiti ko smernicu, da uz pomoc njih dodjes do zakljucka sta je poenta, i onda sama na manuelnom modu nadjes po svom ukusu vrednosti slicne zadatim

dobro nije lose, moze ko apstrakcija da prodje :malav:

- - - - - - - - - -

u pa imas stativ, onda sekiracije nemas
samo vezbaj, nista vise

- - - - - - - - - -

aaa mogi ozbiljna konkurencija mininoj "apstrakciji" bogami :D alal ti flomaster

еј, ово ти је супер!
Да је само мало отворенија бленда била, још би боље испало... али и вако сасвим фино изгледа...
Ево још једна ситница...
сликај широки кадар... што је шире могуће... па после удари кроп како волиш..
Много је лакше тако него јурити следећи бљесак на небу...
и мануелни фокус исто добро служи...
фокусираш пре ватромета, на место одакле испаљују и онда само окренеш апарат ка небу... то је углавном близу краја фокусног опсега, тако да се тешко промаши, али свеједно, провериш на сваких пар експозиција колико су у фокусу, па по потреби коригујеш... мени је овде био прави ужитак... намештено све, даљински у руци и само пљескао, а овамо, гледао...
свако мало по мало продужавао или скраћивао експозицију, тек да добијем разноврсније резултате, али, кад се једном убоде, ту тешко може да се омаши...

photographer-meme-what-my-friends-think-I-do-2.jpg

:lol: ziva istina

A treba mi i zastita :)

- - - - - - - - - -

Nasla sam nekoliko al ne mogu da se odlucim jos uvek, cekam savete :P

Мој би савет био да не узимаш то..
Ем кошта много више негп шт вреди ем је практична употреба сведена на неке маргиналне ситуације где како Брајан рече рука или капа могу сасвим фино да послуже, ем мораш да пазиш да не покрцаш... има оне гумене, које иду на навој за филтере...универзалне, ако баш мораш, а могу лепо да се спакују кад се не користе...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back