Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stavi ruku kad zaklanjaš objektiv od Sunca, ruka odgovara za oba lensa ;)

Мој би савет био да не узимаш то..
Ем кошта много више негп шт вреди ем је практична употреба сведена на неке маргиналне ситуације где како Брајан рече рука или капа могу сасвим фино да послуже, ем мораш да пазиш да не покрцаш... има оне гумене, које иду на навој за филтере...универзалне, ако баш мораш, а могу лепо да се спакују кад се не користе...

Hvala :hvala:

Drustvo treba mi pomoc..

Hocu da uzmem lens hood za efs 18-55mm i efs 55-250mm, sta mi preporucujete?

- - - - - - - - - -

Da li postoji neki da odgovara na oba lensa?
gledas sirinu obektiva
ako su iste sirine mozes jedan za oba

sto rekose mogi i brajan nije ti neophodo to cudo, ako nadjes neke jeftine bas tipa par dolarcica pa aj uzmi ako ocs, al da dajes neke vece pare na to cudo iskreno nema potrebe

Uzela, probala, vratila.
Bili su na nekom popustu, no, slaba vajda od toga, uverih se.

+ sto mi zauzima ekstra mesta i jedva torbu zakopcam, a da stalno skidam, vracam.. mrzi me :lol:

ne zauzima mesto u torbi
kad stavljas u torbu skinez to cudo i navrnes ga naopacke, i onda cusnes u torbu

cek
ovako
https://postimage.org/ https://postimage.org/

- - - - - - - - - -

al ne treba ti realno, nemoj bacas pare
bolje za te pare uzmi zastitini filter

e, sto ja volim kad se ovde raspricate o svasta necemu u vezi sa fotografijom! :klap:
kako sam pocetnik u svemu ovome, jedva cekam da krenete sa nekom diskusijom :prstic:
pa, samo klikcem, da nesto naucim i 'pokradem' vam zanat, kako iz vasih reci, tako i iz vasih slika :malav:

:sad2:

- - - - - - - - - -

To se mazi i pazi :lol:

to se podrazumeva
si videla zli mogi sta je radio, na nekoj predhodnoj strani :pop: maltretira sirotu opremu

- - - - - - - - - -

e, sto ja volim kad se ovde raspricate o svasta necemu u vezi sa fotografijom! :klap:
kako sam pocetnik u svemu ovome, jedva cekam da krenete sa nekom diskusijom :prstic:
pa, samo klikcem, da nesto naucim i 'pokradem' vam zanat, kako iz vasih reci, tako i iz vasih slika :malav:

i ja bih volela da je ovde vise takvog caskanja, vecim delom samo se kace klipovi, ovde kad udjes ko da si uso na yt, isto izgleda :lol:
ne znam sto nema nekih aktivnih caskanja razmena ideja i znanja, da pokrademo bre svasta :lol:

ja ko kostunica hbt
pa nema je u listi takmicarskih

aaa cek jel to znaci da je tvoja skinuta sa takmicenja???
a ja nisam videla to, ja sam dosla na temu kad je vec stajalo obavestenje da je skinuta fotka, ali nisam videla pre toga koja i cija

au al kasno palim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back