Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e dobro me doc podseti

oce neko da kupi, ili ako znate nekog ko oce, kompaktni canon aparatic
canon sx280hs, 4,5-90mm, f/3,5-6,8
ni godinu dana nema, koriscen par puta, jos je u garanciji
ima sopstvenu punjivu bateriju, sa punjacem u kompletu, usb kabl, dacu i futrolu i sd karticu u kompletu

javite na pp ako neko oce

u mojim rukama svaki aparat je ubojit......

samo ovde forumasi imaju cudan ukus za lepu fotku :rotf:

nace narucih novu opremu iz kine, kad stigne cu se pohvalim.....

.......ima da zarim i palim dok ne zatvore takmicenja zauvek :mrgreen:

u mojim rukama svaki aparat je ubojit......

samo ovde forumasi imaju cudan ukus za lepu fotku :rotf:

nace narucih novu opremu iz kine, kad stigne cu se pohvalim.....

.......ima da zarim i palim dok ne zatvore takmicenja zauvek :mrgreen:

e a sta radis sa carinom
ja zbog carine necu da klikcem nista iz srbije, jer pravilo kaze mogu da ti je naplate koliko procene sami da je vrednost posiljke

Ма, мене су џукеле пар пута одрапиле... Кинез га направи и пошаље за цену чипса, а ове наше јајаре 'провере' садржај пакета, па мораш да им платиш колико за Милку (ону велику) за ту њихову душебрижну услугу... А и не само то, него и поштарину за пренос новца којим плаћаш ту Милку... овај, услугу...:besan2:

Ма, мене су џукеле пар пута одрапиле... Кинез га направи и пошаље за цену чипса, а ове наше јајаре 'провере' садржај пакета, па мораш да им платиш колико за Милку (ону велику) за ту њихову душебрижну услугу... А и не само то, него и поштарину за пренос новца којим плаћаш ту Милку... овај, услугу...:besan2:

zato ga i pitam
jer vecina se uhvati za glavu na carini, nisam cula da se neko izvuko, nisu ni oni tupavi provale kad otvore dal je to nesto skupo.... u krajnjem slucaju ko je uporan izguglace pa ce da vidi cenu :lol:
zato i necu iz srbije da klikcem nista po tim sajtovima, bojim se da ne iskoci cena ko da sam ovde u radnji uzela
bas bih da cujem kad mu stigne dal se provuko

Ма, јок...
То како кад... некад прође без, некад те зацепе...

- - - - - - - - - -

Углавном везе нема са садржајем пакета и ценом, било појединачних ствари, било комплетне вредности...

http://www.dailymail.co.uk/news/art...nly-know-strike-pose.html?ito=social-facebook

30F251C000000578-3435489-Got_your_back_An_adorable_cheetah_cub_hops_on_the_back_of_photog-a-112_1454803669116.jpg

:rotf: :heart:

si vido luster, ako kupis onaj kompaktni imas zagarantovano drugo mesto :smeker:
isprsi se bre :rotf:

e super, to je lepo cuti, jel bila poveca vrednost posiljke?

pa bih na jednom mestu za vikend pa kontam trebace mi neki bolji fotoaparat.....

mada to drugo mesto i ej garantovo i mogi pa vid sta se desilo :rotf:

vrednost posiljke ej bila 132.99 USD ali su napisali 13,29 USD,
greskom su omasili jednu decimalu :mrgreen:

inace kupih ovo http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_2-6992.php

13MP kamera :zkez: i onaj f mu je 2.2 :rotf:

bilo snizenej a dobar je fon :manikir:
a tek kamera, ima da vas ostavim na takmicenju minimum 2 duzine :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back