Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i sta sad,nema tema rucni rad?
_______

Želim se izviniti ekipi zbog dešavanja koja nisam mogla predvideti, :(

Želela sam samo svoj stav(temu) odbraniti, mislila sam da ću u tom uspeti i da će mi ako nista praznik žena pomoći :)

Bilo je naravno prostora za dogovore i kompromise,ali od sad ta tema je obaveza moderatora.
Mnogo volim-slobodu i opet bi –isto.

(sve dok ne bih pronasla opravdanosti korigovanja teme.)

Izvinite i pozdrav
i srećan praznik :)
:bye:

ps.
Nema ljutnje, idemo dalje,
ne želim da se pokreću nikakve dalje rasprave,
Mogh je sigurno vodjen iskustvom, lošeg odziva i toj strani korisnosti proširenja teme,
te neka se postupi tako kako je bolje za forum.
ps
Ja sam imala veru u uspeh teme i nema samo-izdaje kod mene :)

Drage moje dame,u duhu današnjeg praznika želim da podelim ovu fotografiju koju uslikah danas ... :mrgreen: ...

1933747_527262460010_8038_n.jpg

Srećan Vam internacionalni dan žena,budite vesele i lepe!

20.gif

A sto je zakljucana tema "rucni rad"? :(

Zna se tacno sta podrazumeva "rucni rad", a sta je "obrada drveta", tako da ne vidim zbog cega konflikt.

Svako ima u kuci neki motiv rucnog rada za fotkanje, tema nije znacila da i nuzno uzmete goblene da vezete. :roll:

A sto je zakljucana tema "rucni rad"? :(

Zna se tacno sta podrazumeva "rucni rad", a sta je "obrada drveta", tako da ne vidim zbog cega konflikt.

Svako ima u kuci neki motiv rucnog rada za fotkanje, tema nije znacila da i nuzno uzmete goblene da vezete. :roll:
_______
Hvala na razumevanju i znala sam da se tema dopada :)
:heart:
...Srcem sam postavila temu, a i htela sam da imate jednu takvu uspomenu od mene -sa sve stihovima :)
Ni zbog "trbuha i kruha"ni zbog čega ne treba zaboraviti ko si ,odakle potices i gde su ti koreni.
Moja baka imala je pravu preslicu i od sirove vune prela je vunicu.
Sa njom provela sam u svom detinjstvu vise vremena nego sa roditeljima koji su trčali za poslom.
Nisam htela drugo u SVOJOJ temi i nekajem se.
Ostavljam vam ovde ovu svoju pesmicu koja govori u prilog i puno vas sve pozdravljam :)
:hvala:

http://forum.krstarica.com/entry.php/43930-THE-SNEG-%29-Sneg-na-The-Lady-D-na%C4%8Din-%29

Dobra je tema i bila si sasvim jasna u novom zadatku ali... A taman si zavolela Moga :)
______

Šta je tu je, vi svejedno budite vredni. :)
Ja se ponosim sto sam"naopačke" te kad sretnem nekog nepoznatog coveka poklanjam mu poverenje, jer nemam razloga da sumnjam u njega...dok se razlog ne desi..
.tako si izlozen i češćim razočarenjima , ali si i otvoreniji -pravim stvarima.
Najveći dar koji mi mozes dati jeste -poverenje,a ja znam sta cu sa njim :)

ps.
Sve sam vas na neki način zavolela,jer ste svi sa kojima sam razmenila i jedan pp ovde ,to izazvali, ljubaznoscu i predusretljivoscu i njome me veselili.
Tebe posebno,pinokio hehe:)
:zaljubljena:
Veliki drugarski pozdrav za sve ljubitelje fotografije u kojima uživam!
:hvala:

Очигледно је да је тема радног простора инспиративно деловала, па мислим да нећу да погрешим ако предложим да је уведемо као сталну.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back