- Poruka
- 121.992
super su mu fotke 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imamo lepo glasanje na temu Zastave...
http://forum.krstarica.com/showthrea...a-temu-Zastave

Poslanici, ne ukidajte autorska prava fotografima
Od sutra, fotografi će biti IZVRŠIOCI RUTINSKE MEHANIČKE RADNJE !
Ovu glupost izglasaće sutra poslanici SNS u Narodnoj Skupštini Serbistana.
Fotografija prestaje da bude autorsko delo, fotografija više neće uživati nikakvu pravnu zaštitu i postaje opšte javno dobro.

eto drugarice, konacno cemo svi biti mehanicari![]()

Jednog dana, miš je gledao, kroz pukotinu na zidu, farmera i njegovu ženu kako otvaraju neki paket. “Kakvu hranu bi paket mogao sadržati?”, pitao se.
Ali kad je otkrio da je u pitanju mišolovka, bio je užasnut.
Trčeći kroz dvorište farme upozoravao je ostale vičući: “U kući je mišolovka! U kući je mišolovka!”
Kokoška, kvocajući i čeprkajući, podiže glavu i reče: “Gospodine Mišo, to je ozbiljan problem za tebe, ali nema ama baš nikakve posledice po mene. Ja zbog toga ne treba da se uzrujavam.”
Miš se okrenu prascu i viknu: “Mišolovka je u kući! Mišolovka je u kući!” Prase je saosećalo, ali reče: “Jako mi je žao, gospodine Mišo, ali ja tu ne mogu ništa učiniti osim da se molim. Budi siguran da si u mojim molitvama.”
Miš tada krenu prema kravi: “Mišolovka je u kući! Mišolovka je u kući!” Krava reče: “Oh, gospodine Mišo, žao mi je zbog tebe, ali s mog nosa neće faliti koža.”
Tako se miš vratio odbijen pognute glave u kuću kako bi se sam suočio s farmerovom mišolovkom.
Te se noći začuo čudan zvuk u kući – kao zvuk kad mišolovka uhvati svoj plen. Farmerova žena je požurila da vidi šta se uhvatilo. U mraku nije videla da je mišolovka uhvatila rep otrovne zmije. Zmija je ugrizla ženu.
Farmer ju je brzo odvezao u bolnicu. Nedugo zatim se vratila kući s visokom temperaturom. Znamo da se visoka temperatura lečila svežom kokošijom supom, pa je farmer zaklao kokošku.
Ali bolest njegove žene se nastavila, pa su došli da je posete prijatelji i susedi. Da bi ih nahranio, farmer je zaklao prase.
Farmerova se žena, nažalost, nije oporavila – umrla je. Došlo je toliko ljudi na njenu sahranu, da je farmer morao da zakolje kravu kako bi nahranio sve njih.
Miš je to sve gledao s velikom tugom kroz svoju pukotinu na zidu.