Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeej, da se pohvalim, ima me na ovom snimku :D
(Mogrione, razmisli o ovoj aktivnosti :) )

Вид'о сам те...
:mrgreen:
А и фина је то активност...
слично сам практиковао... један кратак период... пре не тако кратког периода...
Сад само могу да се уз осмех сетим...
Ових десетак кг које задњих годну, две, узгајам ме некако... више оредељују за одлазак на брдо...али, полако... и камп... и котлић... :mrgreen:

'бро вече...

Pozdrav Nina, Moghrion... :)
Da, čini mi se da sam video pre da si se pentrao negde, zato sam ti i spomenuo :)
Reaktiviraj se. :D

Ej, a što sam gledao malopre u bioskopu dobar film...

Argentinski, sasvim neobičan.
Znam da je ovo fotografski deo, okačiću uskoro valjda i poneku fotografiju.
Inače Mesec je noćas bio najlepši u zadnjih nekoliko godina :)

nisam stigla ni da čestitam pobednicima i učesnicima tekme:Crveno...

zašto se neki rezultati ostavljaju po 10tak dana da možemo da pohvalimo fotke..a neki ODMAH sklanjaju?
Meni budi sumnju i kreira insinuacije-da nešto nije u redu, da je u pitanju prevara i sl...
Ovo primetih odavno, no sada ae da pitam.

I ranije su postavljane već vidjene fotke-pa nikom ništa..krivo mi je što je ona lepa cura diskvalifikovana..trebalo je dati link-da vidimo kada je to ranije postavljano
( mada ni to nije sigurica, jer se brišu nekad postavljane fotke koje su sada u "igri".).
Pozdravče.:)

Ниси ти довољно присутна овде, тако да те устисак вара...
Колико ће тема да стоји пре премештања у архиву завси искључиво од стања с активним такмичењима... ако их има, брже се то... склања, да не би правило гужву у лепљивим...
наравно, могуће је и да се ту нешто муља... ипак су овде велике и вредне награде у питању...
морало би то озбиљније да се испита...
:hahaha:

А истина... јес штета за ону лепу девојку... и фотографија је сјајна, али...како тамо пише...
(...скоро идентична раније постављана на форуму -

0a8e5afd-the-advantages--1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back