- Poruka
- 402.550
Divni ste, za laku noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Каже неко да храброст није одсуство страха, него спознаја да је нешто важније... од страха...

Каже неко да храброст није одсуство страха, него спознаја да је нешто важније... од страха...
)Jedini ljudski osecaj koji je jaci od straha je ZELJA ZA MOCI.
Strah je drugi po snazi..
A ljubav - poslednja....![]()
E Blajbi, želja za moći i strah i seksualni nagon koji su najjači ipak su samo nagoni i instinkti.
To imaju i životinje.
Ljubav nije nagon. Poslednja je onima koji nisu dalje odmakli od živoinje u sebi.
A nema baš takvih mnogo. To samo tako izgleda, jer je malo onih koji se pronadju. A još manje onih koji opstaju.
A opet možda, ko zna kroz kakve mi "naočare" gledamo...pa vidimo uglavnom ono što nas opravdava. Ljudski baš![]()
PS - Hvala na pozivu. Ako ikad budem pomišljao da idem u Venecuelu, javljam se![]()
E Blajbi, želja za moći i strah i seksualni nagon koji su najjači ipak su samo nagoni i instinkti.
To imaju i životinje.
Ljubav nije nagon. Poslednja je onima koji nisu dalje odmakli od živoinje u sebi.
A nema baš takvih mnogo. To samo tako izgleda, jer je malo onih koji se pronadju. A još manje onih koji opstaju.
A opet možda, ko zna kroz kakve mi "naočare" gledamo...pa vidimo uglavnom ono što nas opravdava. Ljudski baš![]()
PS - Hvala na pozivu. Ako ikad budem pomišljao da idem u Venecuelu, javljam se![]()

...strah je emocija...jednako emocija koliko i ljubav, jedino -neprijatna ...zhivotinje poseduju obe emocije...moje ''naochare'' tako vide...

)

Bravo za Slonceta!Ne znam gde da se pohvalim, pa tju ovdeee...
Nash kolega, moj drug Slonce je ovako ''video'' mene, uzgred, uchestvuje na takmichenjima - (Likovna umetnost)...i mnogo me je obradovao.
(prilichno je velika, ne bih da je ''menjam'')
![]()
..po ugledu na ovu fotku...
![]()