Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, a ja imam parica za takav polovan, Monarh ima taj?

Da, da, to je taj :)
Imaš posle 600D, pa 650D i sada 700D :)
Mislim da čak svi imaju isti senzor. Ili 700D ima veći. 600D u odnosu 550D ima samo rotirajući display i neko čudo za povezivanje bliceva (ili tako nešto), a to meni ništa ne znači, mislim znači, ali ne te razlike u ceni :D a onda 650D ima touch screen ekran i malo manje šuma na ISO, opet mi ne znači jer je ovaj još skuplji :) A 700D ne znam ..mislim da on ima veći senzor i da je verovatno nešto unapredjeno, a i mnogo je skuplji :)
A pre toga imaš 500D, a ja samo povukao tu granicu :D
A imaš i nižu klasu malo 1100D, kod njega me uvek kao zabrinjavalo što nema nešto da sam sebi čisti senzor :D Mislim da to ni nije toliko važno..nego eto.. :)

Neka ispravi neko, ako sam negde pogreršio :)

Da, da, to je taj :)
Imaš posle 600D, pa 650D i sada 700D :)
Mislim da čak svi imaju isti senzor. Ili 700D ima veći. 600D u odnosu 550D ima samo rotirajući display i neko čudo za povezivanje bliceva (ili tako nešto), a to meni ništa ne znači, mislim znači, ali ne te razlike u ceni :D a onda 650D ima touch screen ekran i malo manje šuma na ISO, opet mi ne znači jer je ovaj još skuplji :) A 700D ne znam ..mislim da on ima veći senzor i da je verovatno nešto unapredjeno, a i mnogo je skuplji :)
A pre toga imaš 500D, a ja samo povukao tu granicu :D
A imaš i nižu klasu malo 1100D, kod njega me uvek kao zabrinjavalo što nema nešto da sam sebi čisti senzor :D Mislim da to ni nije toliko važno..nego eto.. :)

Neka ispravi neko, ako sam negde pogreršio :)

700D ima isti senzor kao 650D - 18Mpix, ništa bitno nema unašređeno. Može da prikazuje efekte u liveview modu, a 650D samo na već gotovoj fotki.. I 700D stiže sa novim objektivom 18-55 IS II STM, dakle sa tihim fokus motorom. :P I to je to.

600D i raniji imaju DIGIC4 procesor, a 650D i 700D imaju DIGIC5...

650D može 6 fps, a 600D i 550D mislim 3.7 fps.

msm ništa spektakularno razilčito.

Ja sa ovog ne prelazim dok se ne pokida. Imamo vrlo lep i razvijen odnos :lol:
Druga tela me ne zanimaju..samo objektivi :lol:

Nego baš, ti si vidim mudar :), koliko je blic važan u životu jednog amatera? :D
Koja je tvoja sledeće investicija? :)

Blic je važan za studijsku fotografiju, za neke eventove tipa svadvi... za stock..

A ja ću, mislim, 50mm 1.8 II, ili 17-85mm USM...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back