Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
WILD CHILD potpuno te razumem :D
Opet smo sličnih sudbina :D
Mi trebali ici na Rtanj, 2-3 dana, i zovem ja pre dva dana, nigde nema mesta. I kao ajd šta sad ići ćemo na Avalu :lol:
Otišli mi juče da prošetamo malo..i proveo sam se isto kao ti ...Gužva, još išli mi od podnožja peške do gore, pa na početku haos, i tamo gde je onaj put pre vrh..tamo je baš kao na vašaru.
Lepo mesto, ali kad nema ljudi :)

E bas to, i mi smo odlucili da odemo van praznika, mozda cak neki radni dan kad bude malo hladnije ili kisovitije ..posto ima jako dobrih lokacija i mogucnosti:) Svaka cast na pesacenju..ja sam i za ovo malo crkla...skroz sam van forme:D
Jao Rtanj:heart:
Tamo sam bila jos 98e zadnji put...i uvek mi je bila zelja da odem ponovo. Planirali smo ovo leto.
NIsam znala da je postao tako popularno odredite:D Mi smo svojevremeno bili smesteni u nekom omladinskom planinarskom domu cini mi se...vrlo socijalno ali sasvim dovoljno za grupicu optimista.

- - - - - - - - - -

home.jpg

baner.jpg

http://www.nationalgeographic.rs/foto-konkurs/

Sjano! Ja cu sigurno da ucestvujem..nemam sta da izgubim.
\

Poslednja izmena:
Dobro, ja imam Canon, jes' da je najbedniji model, ali videcu jos za to. Ono sto je vazno u pravilima je da nisu dozvoljene razne prepravke kao sto bude kad se takmicimo ovde nego samo se mogu menjati boja i sirina, odnosno ako sam dobro razumeo crop je dozvoljen.

Dobro, ja imam Canon, jes' da je najbedniji model, ali videcu jos za to. Ono sto je vazno u pravilima je da nisu dozvoljene razne prepravke kao sto bude kad se takmicimo ovde nego samo se mogu menjati boja i sirina, odnosno ako sam dobro razumeo crop je dozvoljen.

Boja i oštrina, to piše. Mada, nije mi jsano da li korekcija boje podrazumeva i kontrast, zasićenost, hue, brightnerss,..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back