Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.092
Pa da li je moguće da jedan medij kakav je B92 objavi u jednom od glavnih članaka ovakvu fotografiju?
Jutro
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa piknici, izleti, roštilji, šetnje, sportovi,...
glavobolje, naoteceni tabani i suncanice
odoh na pocinak.

Ja sam inače imala baš buran dan
Skočimo mi jutros u 7 iz kreveta, idemo momački na Golubac i prvi peh odma ujutro. Uzmem kremu za sunčanje da namackam lice i fljuc izleti mi krema i pravo na kosulju na krevetu i uflekam je. Dobro ajde, sanira se šteta, koga briga za fleku...uzmem ponovo kremu da stavim na lice i onako bunovna gurnem prstom kremu u oko...
Znači Wildice genije...
Dođemo na stanicu u 8.20 a u 9 ide bus i žena kaže nema više mesta u busu, sledeći tek u 1.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
I tako smo završili na Avali sa gomilom bagraša i seljaka, lele bre ja ono nisam u životu videla...gore od ciganskog vašara.
I pazite sad dođemo kući , ja se pogledam u ogledalo kad ono celo lice mi belo samo mi nos izgoreo. Momak umro od smeha. Reko nije smešno bagro jedna
Tako vam je to kad iamte veliki nos.
Nisam zadovoljna fotkama...bilo je bolesno puno ljudi, sunce je bilo prejako....a i nije bilo bog zna materijala za fotkanje.
Ali dobro, bilo je lepo...prvi put na Avali bila, pojeli po dva sladoleda, bili gore na tornju, fotkali guštere i tako

Ja ne znam kako bih sad bez RAW formata, nema šanse da slikam u JPEG opet.![]()

![]()
WILD CHILD potpuno te razumem
Opet smo sličnih sudbina
Mi trebali ici na Rtanj, 2-3 dana, i zovem ja pre dva dana, nigde nema mesta. I kao ajd šta sad ići ćemo na Avalu![]()
Otišli mi juče da prošetamo malo..i proveo sam se isto kao ti ...Gužva, još išli mi od podnožja peške do gore, pa na početku haos, i tamo gde je onaj put pre vrh..tamo je baš kao na vašaru.
Lepo mesto, ali kad nema ljudi![]()
Milina jedna,sve pusto.....

Pa uđi u meni, pa na image quality.
bar dan![]()

... a ja na praznike i vikend zbog guzve ne idem nigde ... kod kuce sa drustvom ili sama ... ili radim![]()