Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ма, нека... не морам баш све да знам...
:kez:

а 'номад сам овде оставио неку причу...у форми стрипа...
прича је сјајна а цртеж сасвим коректан...
но, био сам критикован...
како сам на то налетео негде на нету, само сам га преграбуљао овде...
но, после критике... превео сам и поново поставио, па кога занима и ко је први пут пропустио...
http://imgur.com/a/1dQ9M

У питању је кратка прича Исака Асимова...

mrzelo me je da čitam do kraja, ali kad zvezda eksplodira (supernova) ona šalje elemente u svemir od kojih kasnije nastaje nova zvezda - za koju je potrebno vreme, ali 10 milijardi godina je valjda dovoljno s obzirom da je svemir nastao pre 14 milijardi godina :think:
inače fin strip :)

Мени ти временски раскораци нису били најјаснији, али нисам имао ни времена ни нешто много воље да се упуштам у детаље...
А маса неопходна за нову звезду многоструко премашује количине које се ослободе код супернове, па чак и тако, нове звезде првенствено настају од лакших елемената који у процесу сагоревања прелазе у теже, који не могу да буду градивни елементи за нове звезде...
а стрип ниије дуг... вреди га до краја прочитати...

А мени се чини и да је циљ тих екстремних распона времена указивање на ванвременско трајање питања о пролазности времена, узалудност технолошког напредка који може да успори ту пролазност, али не и да је засутави или преокрене...просто, да покаже да свему дође крај....

Мени ти временски раскораци нису били најјаснији, али нисам имао ни времена ни нешто много воље да се упуштам у детаље...
А маса неопходна за нову звезду многоструко премашује количине које се ослободе код супернове, па чак и тако, нове звезде првенствено настају од лакших елемената који у процесу сагоревања прелазе у теже, који не могу да буду градивни елементи за нове звезде...
а стрип ниије дуг... вреди га до краја прочитати...

postoji mogućnost :think:

- - - - - - - - - -

А мени се чини и да је циљ тих екстремних распона времена указивање на ванвременско трајање питања о пролазности времена, узалудност технолошког напредка који може да успори ту пролазност, али не и да је засутави или преокрене...просто, да покаже да свему дође крај....

inače, ja sam prost čovek, ne upuštam se u to čitanje između redova :confused:

al uvek možemo da popijemo :pivce:

pa koristi mathcad umesto excela z:lol:

mislim nigde nije pisalo da se nesme dati pola glasa samo da je min 1 a max 5 glasova....

stoga molim da se uvrste moji glasovi a ti sledeći put ako neznaš d koristiš mathcad menjaj pravila z:shock:

С акцентом на гласу као градивној јединици...
Ако би се половине увеле, онда би оне биле минимална... количина средства за гласање...:snesko7:
Захвали се ти спонзорима из матлаба и поручи да ти реклама није успела
:mrgreen:

misliš mathcad-a z:lol: mada može i wolfram research mathematica z:)
i ako se i uvede polovina minimum i dalje može biti 1 z;)
svejedno napiši u pravilima z glasanje da se još neko mlad i naivan i zelen kako ja ne zabuni z:mrgreen:...
ili klikćem na trouglić :zimag:

matematika je čudo :manikir:

nego plašim se d posle ovolike matematičke rasprave tema ne promeni PDF :rotf::rotf::rotf:

odo da trošim novce sad :manikir:

Ма, не мислим уопште... поесбно не о математици хехе... то је кључ вечне младости :whistling:
А увешћемо у правила да се гласа само са целим поенима...
Опасан је тај троуглић... није ми за шалу с тим...
:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back