Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
хехе
нисам ни знао да је то тако заступљена дициплина...
Био сам сигуран да сам једина будала која је такво шта радила...

Баш вала...
Намерачио сам се и ја ове године, ако неки снег падне кад времена буде било, да пробам нешто слично, колико сам способан да сликам...
а јутропс се сетих... ово је слична математика као ово овде

Sve slike koje se sada nalaze na dodaj.rs, a pomenute su na Forumu ce biti uvezene i sacuvane, sto znaci da ce se videti na Forumu i nakon njihovog prestanka sa radom.

ЛЕПО...ЛЕПО...:D :D :D

А...јел можете да увезете слике и са ...imageshack.us ....:huh:

Пошто...су одлучили да ...до 31 јануара 2016 ...сви " FREE ACAUNTS " морају постати ..ПЛАЋЕНИ...:(

Када сам се 2010 регистровао као FREE корисник на имиџшејку ...лимит је био 2000 слика. 2013-те су смањили на ..500 слика...и почели су да ми повремено бришу слике...:(

31 јануара 2016ОБРИСАЋЕ МИ СВЕ...:sad2:

-----------------------------​

Видео сам да имате алате и могућности да спречите брисање слика...закључавањем...;)

http: ↔ //1-ps.googleusercontent.com/x/forum.krstarica.com/img132.imageshack.us/img132/5540/xestp41.jpg.pagespeed.ic.1joeTXpQyk.jpg

тако... да су ми неке ЈОШ ТУ :ok:, а на имиџшејку су обрисане...:think:

Стрелица после http: прави проблем...

↔ сам поставио намерно да линк који сам овде поставио не би био активан...;)

Тамо где је слика нема никакве стрелице иза ...http: ...:aha2:

Нема више ни слике

Poslednja izmena:
Слика на imageshack-у стоји...
Не бих знао шта се ту дешава...

Слика је ...БЛОКИРАНА...за прегледање ...и биће тако док мој налог буде у статусу " FREE "....до 31 јануара 2016.

После тог датума ...уколико... не платим одржавање налога...све слике... њих 800 и кусур које су претекле ће бити ...ОБРИСАНЕ ...и налог такође.

Када сам се 2010 регистровао на imageshack-у ..нисам ни претпостављао да ћу бити ...ОВАКО ПРЕВАРЕН...:(

Слика је ...БЛОКИРАНА...за прегледање ...и биће тако док мој налог буде у статусу " FREE "....до 31 јануара 2016.

После тог датума ...уколико... не платим одржавање налога...све слике... њих 800 и кусур које су претекле ће бити ...ОБРИСАНЕ ...и налог такође.

Када сам се 2010 регистровао на imageshack-у ..нисам ни претпостављао да ћу бити ...ОВАКО ПРЕВАРЕН...:(
pa prebaci tih 800 i kusur slika u komp....sta je problem

pa prebaci tih 800 i kusur slika u komp....sta je problem

Ту немам никаквих проблема, јер ...то су све моје слике и...имам их на компу...;)

Проблем је у томе што ће исте...НЕСТАТИ СА ФОРУМА...и не само моје, већ и многих чланова форума који су за своје слике користили услуге чемеричког ..imageshack.us...:think: :aha2:

Ту немам никаквих проблема, јер ...то су све моје слике и...имам их на компу...;)

Проблем је у томе што ће исте...НЕСТАТИ СА ФОРУМА...и не само моје, већ и многих чланова форума који су за своје слике користили услуге чемеричког ..imageshack.us...:think: :aha2:
pa to tek nije problem
jaka stvar sto ce nestati sa foruma....kao da je nesto bitno
tragedija jer urednik vogue nece moci da da ih vidi i propustices priliku zivota da se odusevi tvojim fotkama i zove te na saradnju :lol:
koga briga za fotke na krsti

I ja sam imala svoj besplatan sajt, sa 10.000 članova, i kad sam ga otvarala na besplatnim NING mrežama (gde je inače bilo preko milion sajtova), ni ja se nisam nadala da će mi posle 6 godina usloviti postojanje sajta sa 500$ naknade za održavanje sajta i to u najjeftinijoj varijanti koja nije pokrivala ni 10% onoga što je bilo na sajtu.

Umesto da čekam da oni to urade, obavestila sam sve članove da sajt prestaje sa radom i sama ga obrisala :rida:

Ništa nije besplatno, sve ima svoju cenu, samo je pitanje da li ćemo platiti na mostu ili ćupriji :aha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back