Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za nosac se snadji jer svaki uredjaj ima razlicit nosac...arri kamera svoj, hassa svoj, leica format ili neki svoj original ili cokin npr. Jedino 81 ef ne bi mogao u cokina jer je podebeo :lol:
kad se setim na hasinom distagonu 40 kad sam jednom rukom drzao ga i slikao, a drugom rukom drzao tiffen polarizacioni od 8 inchi :lol:

1043269-1.jpg

:whistling:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/413486-Black-and-White?p=31306534&viewfull=1#post31306534

Пробавао и ја пар пута али никад нисам био нарочито задовољан... а и мањка мени динамичних сцена за такво шта...
il je meni pobrljavilo sokocalo il ne znam sta al kad kliknem otvara mi cvece sa rosom, sto se ne uklapa :lol:
na toj stranici, meni barem, nema ni jedne ocitane slike sa ovom tematikom....il mi ne ocitava dobro

ja pokusavala al neuspesno, mutan mi i objekat pracenja :roll:

- - - - - - - - - -

e ovde mi je otvorilo na pravu sliku
lepo :D

ovo moze i fotosopom da se odradi, manje je drndanje realno, al mi je gust da uspem ovako

Iznad te slike s cvecem, ova dva dzukca sto je vucji radio :)

Ja sam isto par puta pokusavala al nigde veze. Jos se borim s nocnom fotografijom :aha: :lol:

a tako, ok nasla

ja ti jos onomad rekoh da sam u svadji sa tim sto ne idu ispod f/3.5 :lol:
nocu je muka, da ne bi opizdio jak iso nadomescujes dugom expozicijom, sto onda komplikuje stvari sa tripodom/monopodom i ogranicava izbor...ja sam ludela
od kad sam se presaltovala na 1.8 prodisala sam, iz ruke radim bez blica nocu na ulicnom svetlu, u zatvorenom sa malim osvetljenjem isto, mogu duge i kratke expozicije ni tu nisam ogranicena...tako da preporucujem neki sa takvom blendom, ima jeftinih oko 120e (kod nas, cena za novi) a ima i paprenih preko 500e i vise, zavisi od zizne daljine, dal je fixni ili zum i dr....znas i sama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back