Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a čuj Suflerka, nisam baš ni išao u umetničkom pravcu kada sam je postavio, a da mi se dopada, dopada mi se
što ne znači da je to šablon žene koju najviše preferiram gledano iz ugla erotike ili kao modela

ali jednostavno ja je doživljavam kao nežno biće, ukusno, slatko, poželjno, mirišljavo...sad je vidim tako,
ne znam doduše kakva bi bila kad bi skinula šminku, ali živeću u zabludi bar ovako na slici dok je gledam :sad2:

Bila bi još lepša...ovako je sva "staklena". A ne postoji baš neka posebna želja a ni zadovoljstvo u dodirivanju stakla :lol: Nekako je...jednolično :D

a još veća je žalost kada se nečiji ukus proglasi glupim ili nepametnim, svejedno
al' dobro. igrali smo se malo...sujetama :)

Baš ti je ovo mišljenje...nepametno :mrgreen: :lol:
Ma šalili se malo....dobro ajd žene se ne razumeju u žene kao muškarci. :D
A i kako bi bilo da se složimo da je lepa, o čemu bi pričali celo veče :D
(a realno baš je lepa devojka :) obrada i nije )

- - - - - - - - - -

Hmm ... ukus ja nikada ne bi proglasila za glupim tj, nepametnim. :)

Da ukus je samo loš :D
Što ovako dosta nežnije zvuči :lol:

Baš ti je ovo mišljenje...nepametno :mrgreen: :lol:
Ma šalili se malo....dobro ajd žene se ne razumeju u žene kao muškarci. :D
A i kako bi bilo da se složimo da je lepa, o čemu bi pričali celo veče :D
(a realno baš je lepa devojka :) obrada i nije )

- - - - - - - - - -

Da ukus je samo loš :D
Što ovako dosta nežnije zvuči :lol:

Ja se nisam salila! Zenska izgleda lepooooooo (da li da dokacim jos koje O ?) ali to nije foto-umetnost ... kao sto sam na pocetku rekla ... samo tehnicko razumevanje!

Evo ovde jos jednom :p

Hi, pozdrav terminal :grudvanje3:

Uff:eek:... pa to je opet neka od onih kalendarskih za 00 "u vrh baste" :mrgreen:
... jednostavno - bez veze! Kakva je to umetnost? Ali 'ajd' da pitam ovako - npr. onima koja se taj zenski tip ne svidja iz bilo kojeg razloga - sta je tu jos umetnost? Samo foto-tehnicka sposobnost?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back