Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.671
:hahaha : Imam neko psovanje na španskom, naleteo sam na navijače atletiko nacionala, majkl đeksonaimaš neki privatni eksplicitni snimak koji bi da podeliš ovde ?? he he![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:hahaha : Imam neko psovanje na španskom, naleteo sam na navijače atletiko nacionala, majkl đeksonaimaš neki privatni eksplicitni snimak koji bi da podeliš ovde ?? he he![]()
da, na jedno 30 god..treba ti kredit?![]()
Pope, ne veruj joj ovo.A jok, ja nisam tooolikoooo zgodnakao neki
![]()
Predivne oči! Sviđa mi se boja kose baš, baš!
NeshPredivne oči! Sviđa mi se boja kose baš, baš!![]()
Neću, za razliku od tebe ja volim suprotni spol od onog koji jesam ja
Lako ti je sad kad si promenila pol<3Neću, za razliku od tebe ja volim suprotni spol od onog koji jesam ja![]()
ne znam..video sam samo da je lepa.. za ostalo nisam siguran al verujem tebiPope, ne veruj joj ovo.:
ma ko zna... možda krije atributeNisam ni ja video figuru ali čim se ona toliko brani "nisam zgodna ja ko ova ili ona" to je sumnjivo![]()
Istini za volju ti si Selmu video.ma ko zna... možda krije atributezato Selma ništa ne krije
pa svi suIstini za volju ti si Selmu video.
Ja uvek kasnim za serafimu.pa svi su
Hm, bila u petak, a nije se javila. Ajde nama, ali što se bar njemu nije javila...nego kako ste ljudi kad nema fotki makar da se ispricamo
@Selma Blonde ... aj matereti pojavi se , @pop80 se vec brine da nisi prebegla u Jermeniju ili tako neku
egzoticnu drzavu![]()
Навратила па ћемо видети колко ћу остати овог пута
drago mi je da te vidim posle toliko vremana
Их ја сам стара кајла овде сам одрасла хахахахаja te prvi put vidim..zaboli me za popa ako se naljuti, al ja sam selmu zaboravio momentalno..
Ја сам она банкарка из рекламе која говори може, можеlepa žena! ličiš na neku profesorku ili na bankarku koja uvaljuje stambene kredite lakovernim strankama
Bila si i mod jedno vreme !?Их ја сам стара кајла овде сам одрасла хахахаха
Ovo zvuči jako čudno i priamljivoЈа сам она банкарка из рекламе која говори може, може
Била сам модла на ЉиС и Женама, али шта ми то треба, сад се форум мало очистио од лудака, онда је проток будала био ненормалан. Него качите се да не спамујем тему па да ме колеге бришуBila si i mod jedno vreme !?
Ovo zvuči jako čudno i priamljivo
Sad se nećeš moći odbraniti od muškh
![]()
ostani pliz..izbacit cemo selmu..Навратила па ћемо видети колко ћу остати овог пута![]()