pop80
Elita
- Poruka
- 16.199
je l bila Zla Beba from Bosnia and Hercegovinia??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ako hoćeš sačekaj ja odo da peglam battle brothers.a jbg.. sad će i neoplanta..ona se okači kasnije a serafim je za dnevnu varijantu.. lepe su
aj javim ti ako se pojavi nekoTi ako hoćeš sačekaj ja odo da peglam battle brothers.![]()
:
Nina se kačila?Prvi put video Red r h.
Sećam se čak i ''Nine'' samo kroz maglu .
prvo pregledaj šta je bilo ranijedobro jutro.. ko će danas?![]()
pa video sam..samo ti i bankarkaprvo pregledaj šta je bilo ranije![]()
šta ima gospođo, nema ništa.prvo pregledaj šta je bilo ranije![]()
pa ne, nego on dolazi i pita jel se kačio ovaj, onaj a nije ni pogledaošta ima gospođo, nema ništa.:
Ma daj, lepa žena...lepša od Selme sigurnopa video sam..samo ti i bankarka
da da..Ma daj, lepa žena...lepša od Selme sigurno![]()
Ja sam svesna da od Selme ne postoji lepša, al saradjuj malo, amanda da..![]()
Mene uputili na tebe. Jel postoji varijanta da se kači video sa telefona ovde?pa ne, nego on dolazi i pita jel se kačio ovaj, onaj a nije ni pogledao
ne bih ni primetila da nije pisao dal sam se ja kačila, a ja juče imala video strim sa Platoa![]()
među top 3 je.. al je najzgodnijaJa sam svesna da od Selme ne postoji lepša, al saradjuj malo, aman![]()
moraš prvo da ga zakačiš recimo na platformu https://streamable.com/ to je besplatno, i onda samo ovde staviš link.Mene uputili na tebe. Jel postoji varijanta da se kači video sa telefona ovde?
Ako ti tako kažeš...okeeeejmeđu top 3 je.. al je najzgodnija![]()
Hvala Gđa.moraš prvo da ga zakačiš recimo na platformu https://streamable.com/ to je besplatno, i onda samo ovde staviš link.
stavi se..Ako ti tako kažeš...okeeeej![]()
imaš neki privatni eksplicitni snimak koji bi da podeliš ovde ?? he heHvala Gđa.
treba ti kredit?jab da se udam ako je crvenkapica bankarka..
Vidim da si ranije dosta dolazila na LjiS, super što si tu sadА малко, као локне ово оно фенси шменси, сад сам риђа