Fotkice forumaša i forumašica 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro s tobom bi mogao postati kulturniji. Obuci tange
Bas si neki.I onda se cudite sto nece da niko slike da stavlja svoje,sto da bi ih se popljuvalo,da bi se trazilo mane svakom.Onaj tko trazi savrsenu osobu taj definitivno nije normalan.Da vidimo tebe mi,ajde kaci se pa da vidis komentare,,, pa mi onda reci je li ti lipo citati da te netko pljuje....Da ti trazi mane....

Poslednja izmena:
To je muško, da se ne svadite 'šta se ženama govori'

---

:cistinaocare:
Cuj bilo musko ili zensko nije lipo da neko tako pise jeli tko tu debel ili mrsav.To nikoga ne treba da brine,netko hoce i zeli da bude mrsav,a netko zeli da bude debel.Meni sigurno nebi bilo drago da procitam da mi tu netko pise da sam mrsava ili debela,nisam stavila sliku da bi me se gledalo sto mi fali ili ne fali,stavim sliku zbog pristojnosti jer ako svih vidim,red da se i mene vidi....

Bas si neki.I onda se cudite sto nece da niko slike da stavlja svoje,sto da bi ih se popljuvalo,da bi se trazilo mane svakom.Onaj tko trazi savrsenu osobu taj definitivno nije normalan.Da vidimo tebe mi,ajde kaci se pa da vidis komentare,,, pa mi onda reci je li ti lipo citati da te netko pljuje....Da ti trazi mane....
Ja sam ovde i torbo i kacio se, sad je samo da vidim sta mi se nudi da ispraznim svoje grande kohonce

STAAAAAA! Samo zgodnjikava? Zgodna, bre :)
nznm, ima dobar struk, liniju, a opet pristojno obucena... retkost :)

uciinilo mi se da je starija i da treba biti umeren sa komplimentima, jos sto sam zapazio ranije da nije klasicna krstaricina ludaca nego ponasa se damski , pozitivna je, dobrica neka.

file 720x1280_000379.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back