- Poruka
- 26.908
Pogledajte prilog 1268389
Стег Стефана Владислава, сина незасите Евдокије, залепршао се на мом рукаву у сивилу Источног Новог Сарајева, јуче.
Одлична фоткица брале!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1268389
Стег Стефана Владислава, сина незасите Евдокије, залепршао се на мом рукаву у сивилу Источног Новог Сарајева, јуче.
Принова Јојо?!

Kako me pocela iebat depresija, da nisam kupio ovu rakiju na tanksteli za skoro 13 ojra mislim da bi se rokno. A ovako ide muzika u usi a rakija niz grlo. Boli nas ****.
Mislio sam da ce se @Duki Lu pokzati, a ono frula.
jok , svercovao sei nazdravio za ortaka i njegovo potomstvo
![]()
Знаш на кога ми личиш овде..
ocs malo da se psuiemoНа кога ?
Kacila sam se ja, doduse tri puta po 10 minuta, ali visih ovde..Nije mnogo, ali zabavljala sam ljude pola dana
На кога ?
Pa i nije suknja, dzemper je. Mozda zato![]()
Ти си сека и ниси из Дижона!Ja sam vragolasta ali nisam naivna![]()
Ajde, bre, samo sam te bocnula, odmah se žališЕто! А мене нашла да подбада с’ чакље од крокодили..

Navedi clan da bih znala tacno o cemu se radi.Позвачу се на антидискриминаторни конЗа!
Lipa al debelaLepo ali ne vidi ti se lice
Bas si nepristojan,to se nikad zenama,curama ne govori.Nisu te nista naucili dok si isao u skolu.Malena je lipa i mlada cura.Pravi cvit prirodniLipa al debela

Dobro s tobom bi mogao postati kulturniji. Obuci tangeBas si nepristojan,to se nikad zenama,curama ne govori.Nisu te nista naucili dok si isao u skolu.Malena je lipa i mlada cura.Pravi cvit prirodni![]()