- Poruka
- 12.385
Pa?ti li si Novosađanka ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa?ti li si Novosađanka ?![]()
I lepotica jeti li si Novosađanka ?![]()
verujem da jeste.. Novosađanke su lepe ženeI lepotica je
ništa.. volim taj grad
Baba beba voli da zezaI lepotica je
Nije istina to važi samo zasultanaBaba beba voli da zeza
I sve sto kaze je suprotno.
Hvala na komplimentu Baba_BeboMnogo lep volem kad muško ima sto mak
Preljepa djevojcica. Tko zvrk, crvenokosa, manekenski gradjena, ljepe socne usne, stas, glas, jos tetovaze tkoga pale.verujem da jeste.. Novosađanke su lepe žene
Necu da se nadmudrujemPreljepa djevojcica. Tko zvrk, crvenokosa, manekenski gradjena, ljepe socne usne, stas, glas, jos tetovaze tkoga pale.
Osobno mene NE i gnusam ih se. Da dajem kes da me bodu i upucavaju otrov u tjelo, ma idi begaj, jok.
Nemoj bre da lažeš lepoje biti skroman ali ovoje preterivanje jesi lepa lepa si privati to i budi ponos naNecu da se nadmudrujem
I ja sam sve samo nisam lepa
I nemam problem sa tim uopste.
Samo me nemojte takvom prozivati
Nije problem u gostima, već u onima koji onakve poruke odobravaju.Ovde bi gostima trebao biti zabranjen pristup![]()
Daprotiv sam cenzure.. svako ima pravo da komentariše![]()
Vec postoji to pravilo za rad moderatoraprotiv sam cenzure.. svako ima pravo da komentariše![]()
Opet ti,ne radi se o mom ukusu nego da se jednom resi cemu sluzi forum,nijedna tema nema smisao samo isti likovi sa istim glupostimama nema veze..imaš opciju ignor..meni 10 osoba na ignor min a tek sam dva meseca ovde..mogu pisati šta hoće, ja ne vidim![]()
Meni se svidjaju nazivi delova grada, sve po nekim biljkama, povrću... Detelinara, Rotkvarija, Kelerabija... Beograd ima turske nazive, Čubura, Dorćol, Bulbulder, Rospi Ćuprija, Rospi Paraćin...ništa.. volim taj grad
meni je forum ok.. zanimljivi likovi skrozOpet ti,ne radi se o mom ukusu nego da se jednom resi cemu sluzi forum,nijedna tema nema smisao samo isti likovi sa istim glupostima
sviđa mi se centar gradaMeni se svidjaju nazivi delova grada, sve po nekim biljkama, povrću... Detelinara, Rotkvarija, Kelerabija... Beograd ima turske nazive, Čubura, Dorćol, Bulbulder, Rospi Ćuprija, Rospi Paraćin...
xaxaxa boze,pa ne radi se o njima nego temama,ima pricaonica za tomeni je forum ok.. zanimljivi likovi skroz
Da.Opet ti,ne radi se o mom ukusu nego da se jednom resi cemu sluzi forum,nijedna tema nema smisao samo isti likovi sa istim glupostima
kakva bre pričaonica.. jbt sve ti smeta..koj ti krac brt.. daj opusti sexaxaxa boze,pa ne radi se o njima nego temama,ima pricaonica za to
ne sve samo besmislena pisanja i licne opaske o drugim korisnicimakakva bre pričaonica.. jbt sve ti smeta..koj ti krac brt.. daj opusti se