neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
 - 11.480

Baba je deda.
(Znam, znam...)
desi se i nama promućurnim..
Al bar je inčrsting
I ja volim da čitam.

(Znam, znam...)

Al bar je inčrsting
I ja volim da čitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja jaBaba je deda.
(Znam, znam...)
Al bar je inčrsting
I ja volim da čitam.
Mnogimie zanimlivo štamnoge žemske bi htele dasam ja deka ništaod toga lepoticeBaba je deda.
(Znam, znam...)
Al bar je inčrsting
I ja volim da čitam.
Izvinj lepoane niesmote primetile takodate niesmo namerno ignorisaleal us raste temu jbt
Блага, уморна рука мрси се са травом и међ прстима навире земља, што има душу пусту и бескрајну. Свуд је моја Отаџбина. Свуд има љубави, јер свуд има траве и жила и лишћа увенула. Са јабланова шушти ново лишће, а кад превучем руком преко чела хладна, мени је горко жао, не људи, него лишћа. Прошла је младост, ње ми није жао.Omatorio![]()
nsij nmogo za nimljiv ( a ) .. po malko dosadnasiIzvinj lepoane niesmote primetile takodate niesmo namerno ignorisale
Niesi niti meni lepotane jasam udata žena nisam zainteresovanansij nmogo za nimljiv ( a ) .. po malko dosadnasi
Fulao si zarez iza umorna, brt, a stavio si ga između hladna i meni đe mu nije mesto.Блага, уморна рука мрси се са травом и међ прстима навире земља, што има душу пусту и бескрајну. Свуд је моја Отаџбина. Свуд има љубави, јер свуд има траве и жила и лишћа увенула. Са јабланова шушти ново лишће, а кад превучем руком преко чела хладна, мени је горко жао, не људи, него лишћа. Прошла је младост, ње ми није жао.

pališ na ignor brt..pozdravi mi mačkonija i ostale degenerikeNiesi niti meni lepotane jasam udata žena nisam zainteresovana
Daje malo po tajanstvenosti.Žikica bre nečeda pokaže votograviju

I Neo.Zato sto bi srušio internet.
Veruj tvojoj Koki
gosn @pop80Fulao si zarez iza umorna, brt, a stavio si ga između hladna i meni đe mu nije mesto.![]()
ma zezam se malo..
	nsij nmogo za nimljiv ( a ) .. po malko dosadnasi

Viditi lepotice minđžuše stajling sveza pohvalu moženaunu naslovnicu Voga
  ličiš mi na Gavrila Principa!Danas black/white![]()