Fotkice forumaša i forumašica 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
people blush GIF
Jesi najlepsi

Hvala! 🙂 Svim članovima foruma ženske veroispovesti srećan 8.mart sa zakašnjenjem. 💐💐💐 Na Korčuli sam, zabačena kuća, slab signal, tj. jedva da ima neta, pa kad uhvatim...
au, to mi je ideal
kuća bez signala

kao kada smo na nekoj planini
u Dojkincima na Staroj nema signala. Svi posle večere se lepo okupe i druže, nema svrhe gledati telefon :)

au, to mi je ideal
kuća bez signala

kao kada smo na nekoj planini
u Dojkincima na Staroj nema signala. Svi posle večere se lepo okupe i druže, nema svrhe gledati telefon :)
Daaa! 🙂 Iskopao sam ovde neke knjige pa ih čitam uveče.
IMG_20230309_214248.jpg

Iz nekog čudnog razloga večeras je relativno dobar net pa mogu da se dokucavam. 🤨 Inače ga uglavnom nema. Ni mobilne veze uopšte.

Daaa! 🙂 Iskopao sam ovde neke knjige pa ih čitam uveče.
Pogledajte prilog 1307768
Iz nekog čudnog razloga večeras je relativno dobar net pa mogu da se dokucavam. 🤨 Inače ga uglavnom nema. Ni mobilne veze uopšte.
Pravo da kažem, zaboravila sam kako izgledaš, ali ovo mi je primamljivije od izgleda :). Kuća bez signala, blizu mora, u njoj neko sa knjigama... deluje kao iz bajke :). Želim kada ostarim, tj završim sa poslom, da odem negde na neko ostrvo, mislila sam u Grčkoj ali još nisam odlučila :lol: .. Negde u divljinu. Da vpzim motor, kupam se i ne znam uopšte šta se dešava na planeti.

Pravo da kažem, zaboravila sam kako izgledaš, ali ovo mi je primamljivije od izgleda :). Kuća bez signala, blizu mora, u njoj neko sa knjigama... deluje kao iz bajke :). Želim kada ostarim, tj završim sa poslom, da odem negde na neko ostrvo, mislila sam u Grčkoj ali još nisam odlučila :lol: .. Negde u divljinu. Da vpzim motor, kupam se i ne znam uopšte šta se dešava na planeti.
Huh... i meni je to ideal!😀
Inače, kuća se napaja preko solarnih kolektora. Nije moja. Tečina je. U uvali Vela Rasoha. Malo zabačeno i nenaseljeno. 🙂
Evo je:
IMG_20230309_145304.jpg

jedva cekam tutorial gde se depiliras :heart:
vidi drug, nisam ti komentarisao sliku, mogao sam

ali evo posto mi dajes povod vidi i i ispod jakne koliko su ti rukice zenstvene, tanane, ali oke svasta se danas naziva muskarcem,,, vidis tebi je estrogen dominantan. da ne pisemo koliko te je vreme pregazilo kao i vecinu vas mangupa iz osamdesetih, nema pas za sta da vas ujede, nemate corav dinar i volim sto me mrzite i namerno vas vozim nego nemate dovoljno iq poena da ukapirate pricu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back