Kažu da je prvih 100 zaje*ano. Posle lagano...Срећан рођ. још толико па види онда шта ћеш.:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da je prvih 100 zaje*ano. Posle lagano...Срећан рођ. још толико па види онда шта ћеш.:
Taj rad.Kažu da je prvih 100 zaje*ano. Posle lagano...![]()
:Brate, ala ti zivis, svaka cast!

Brate, ala ti zivis, svaka cast!![]()
au, to mi je idealHvala!Svim članovima foruma ženske veroispovesti srećan 8.mart sa zakašnjenjem.
Na Korčuli sam, zabačena kuća, slab signal, tj. jedva da ima neta, pa kad uhvatim...

Daaa!au, to mi je ideal
kuća bez signala
kao kada smo na nekoj planini
u Dojkincima na Staroj nema signala. Svi posle večere se lepo okupe i druže, nema svrhe gledati telefon![]()
Pravo da kažem, zaboravila sam kako izgledaš, ali ovo mi je primamljivije od izgledaDaaa!Iskopao sam ovde neke knjige pa ih čitam uveče.
Pogledajte prilog 1307768
Iz nekog čudnog razloga večeras je relativno dobar net pa mogu da se dokucavam.Inače ga uglavnom nema. Ni mobilne veze uopšte.
. Kuća bez signala, blizu mora, u njoj neko sa knjigama... deluje kao iz bajke
. Želim kada ostarim, tj završim sa poslom, da odem negde na neko ostrvo, mislila sam u Grčkoj ali još nisam odlučila
.. Negde u divljinu. Da vpzim motor, kupam se i ne znam uopšte šta se dešava na planeti.Huh... i meni je to ideal!Pravo da kažem, zaboravila sam kako izgledaš, ali ovo mi je primamljivije od izgleda. Kuća bez signala, blizu mora, u njoj neko sa knjigama... deluje kao iz bajke
. Želim kada ostarim, tj završim sa poslom, da odem negde na neko ostrvo, mislila sam u Grčkoj ali još nisam odlučila
.. Negde u divljinu. Da vpzim motor, kupam se i ne znam uopšte šta se dešava na planeti.
jaoj, šta mi radišHuh... i meni je to ideal!
Inače, kuća se napaja preko solarnih kolektora. Nije moja. Tečina je. U uvali Vela Rasoha. Malo zabačeno i nenaseljeno.
Evo je:
Pogledajte prilog 1307772
Ovo je 30tak metara od plaže. Mala plažica u uvali. Mozda 20, 30m široka. Stene sa strane, idealno za ronjenje.jaoj, šta mi radiš
Inače sam ovog leta bila na Krku, iznajmila stan u brdima pored jedna stare crkve
xa xadobit ces ban

Nije :/Je l bila Selma?![]()
Pa daj da vidim. Cimni kad se okacis.preslatak sam
prezgodan
i poslednje ali ne najmanje vazno, imam para
kacio sam video zapise fizicke forme iz 2022, nisi videla...
a tek sad, 2023, novi level <3
i planiram da treniram jos 30,40 godina i da vam dosadjujem kako sam zgodan <3
necu se kaciti jos dva tri meseca jekoPa daj da vidim. Cimni kad se okacis.

vidi drug, nisam ti komentarisao sliku, mogao samjedva cekam tutorial gde se depiliras![]()