- Poruka
 - 19.177

Auuuuu......![]()
okacila![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuu......![]()
okacila![]()
Ajde ti, dokle da čekamo?![]()
Ja znam, ja znam, ali neću da otkrijem. Lepši je od svih postavljenih
![]()
Jesi sigurna da ti nije poslao momka sa avatara?
Evo od pre 5 min, umoran kao stoka, neispavan, gladan itd itd...Zna ona, znam i ja nego cekamo onu obecanu, sa cvetom, na livadi ko od majke rodjen. Dakle @Sebastian4![]()

hahahah, pa ti si genijeEvo od pre 5 min, umoran kao stoka, neispavan, gladan itd itd...
Paula, obrisi je molim te za sat vremenaPogledajte prilog 1307528
Bas sad pocinjes da radis,m?hahahah, pa ti si genije
ma niko nije tražio, šalili smo se
ok, ali sad baš počinjem da radim, tako da ko se setim hahah

El vidiš ti to Von Paulusa. Samo mi skrndelji se ne brišemo.hahahah, pa ti si genije
ma niko nije tražio, šalili smo se
ok, ali sad baš počinjem da radim, tako da ko se setim hahah
 Mislim na muške.ajde ne lupajEl vidiš ti to Von Paulusa. Samo mi skrndelji se ne brišemo.Mislim na muške.
haha, pa otišli klinci, gotov rucak i bacam se na racuneBas sad pocinjes da radis,m?![]()

Istina. Dobro, mi manje fotogenični.ajde ne lupaj
fotografije su čudna stvar, tek uživo je osećaj kompletan.
 :Proslo je 15 minuta i vec te nema. Koga ti zezas? :/Evo od pre 5 min, umoran kao stoka, neispavan, gladan itd itd...
Paula, obrisi je molim te za sat vremena![]()
Iskoristio čovek samouslugu.Proslo je 15 minuta i vec te nema. Koga ti zezas? :/
 smart-Navikao sam tim “samo…”Iskoristio čovek samouslugu.smart-
Ima lepe plave oci ali paula se smejala sto mozda znaci da nije on :/Proslo je 15 minuta i vec te nema. Koga ti zezas? :/
Za oci znam nego dal se videlo nesto drugo?Ima lepe plave oci ali paula se smejala sto mozda znaci da nije on :/
Ne. Glava, prsluce, ni traga od falusaZa oci znam nego dal se videlo nesto drugo?
Da se nazire. Ne pljus evo kitaZnaci ispade sad da zene ipak traze da im se salje falus?![]()
E jbg. :/Ne. Glava, prsluce, ni traga od falusa

Gde si ti do sada :/Znaci ispade sad da zene ipak traze da im se salje falus?![]()
Eeeee to Emili :*Da se nazire. Ne pljus evo kita
Da se nazire budala.Znaci ispade sad da zene ipak traze da im se salje falus?![]()

:
Pa gde se švrćkaš? Bio dobrih....10 min.@Sebastian4 da svrati na Kulinarstvo da ga banujem jer je obrisao a ja nisam videla, hvala.![]()
 :Pa radim!Pa gde se švrćkaš? Bio dobrih....10 min.: