nebo_ch
Aktivan član
- Poruka
- 1.418
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@...creatrix... nije kombi poentaal' morao sam..ne znam zasto..
![]()
e vidis na ovoj je saturacija na mestu ali je nesretno izvedena
...elem, ni ja nisam isla toliko duboko a onda kada me je poseo jedan mnogo dobar fotograf kojem poprilichno verujem (a takvih je jako malo...) shvatila sam da fotografija nije "stanem shkljocnem"... to je snap... za nesto sto valja treba jako mnogo stvari imati na umu... kada je pocheo da mi broji- reko meni ce onda trebati ceo jedan dan da ufotkam jednu stvar... posle to dolazi samo od sebe... kao sto citamo slova tako i to dodje...
e..creatrix..ovaj..znam da sve curi,prska,puca i seva,al'..neam pojma..nekako..ne ulazim ja bas toliko duboko...u sve to
inace...respect za kritike...svaka ti je na mestu![]()
kapiram ja da si ti u pravu..zaista..ali razumi me,mene ne zanima ta dubina priche,lepo je sve to..stvrano jeste,ali..jednostavno nemam tu ambiciju da budem fotograf...fotkam iz zadovoljstva..impulsivno,bez ikakave kalkulacije,proracuna i predigre..uzgred budi receno...sa nekim matorim smesnim turistickim aparatom..mozda sam ranije i imao 3p da napredujem u toj prici..da se edukujem,da budem fotograf...ali kapiram da je taj 3p trajao otprilike koliko i famozni magic houre vidis na ovoj je saturacija na mestu ali je nesretno izvedena
...elem, ni ja nisam isla toliko duboko a onda kada me je poseo jedan mnogo dobar fotograf kojem poprilichno verujem (a takvih je jako malo...) shvatila sam da fotografija nije "stanem shkljocnem"... to je snap... za nesto sto valja treba jako mnogo stvari imati na umu... kada je pocheo da mi broji- reko meni ce onda trebati ceo jedan dan da ufotkam jednu stvar... posle to dolazi samo od sebe... kao sto citamo slova tako i to dodje...
yesssSamuel: devojko..to sranje ce ti unistiti ambiciju!
Devojka: nece...ako ti je ambicija da duvas i gledas TV.
ma jok...napila mi se krvi.. 'bem ti sunce žarkowo, 'el si owo flomasterom??![]()
razmisljam da otvorim kozmeticki salon...hvala... a jesi majstor za šminku, isto k'o i Bane!!!![]()
kapiram ja da si ti u pravu..zaista..ali razumi me,mene ne zanima ta dubina priche,lepo je sve to..stvrano jeste,ali..jednostavno nemam tu ambiciju da budem fotograf...fotkam iz zadovoljstva..impulsivno,bez ikakave kalkulacije,proracuna i predigre..uzgred budi receno...sa nekim matorim smesnim turistickim aparatom..mozda sam ranije i imao 3p da napredujem u toj prici..da se edukujem,da budem fotograf...ali kapiram da je taj 3p trajao otprilike koliko i famozni magic hour
Ne znam zasto,ali cini mi se da je citat iz filma Jackie Brown kada Samuel L. Jackson prigovara svojoj devojci dok pusi travu i gleda TV,pravi za ovaj trenutak..
yesss![]()
![]()
ma jok...napila mi se krvi
razmisljam da otvorim kozmeticki salon...hvala.![]()