Fotke made in Belgrade ( II deo)

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
p869.jpg

Квази-HDR, мапиран градијентним падом. :P

То је био посебно тежак снимак, с обзиром да је сунце било ни 20° изнад видног поља објектива, и да је слика направљена од пет узорака ухваћених руком.

Ај ти боље по` тим условима.

Него, шта му фали? Тако узрнављен личи на игрице из 90-их. :P

Квази-HDR, мапиран градијентним падом. :P

То је био посебно тежак снимак, с обзиром да је сунце било ни 20° изнад видног поља објектива, и да је слика направљена од пет узорака ухваћених руком.

Ај ти боље по` тим условима.

Него, шта му фали? Тако узрнављен личи на игрице из 90-их. :P

eto naljutio si se :) ..a i ova krosnja sa leve strane nikako se ne uklapa, hram je ljubicast, pa fleka na sredini spomenika..odsjaj fotografa u donjem delu..i tako ;)

Зашто мислиш да сам се наљутио ако се само нисам сложио с тобом? :P

Није ваљда да ти се само боје не свиђају? Ето, мени су боје на слици супер, али неке друге `твари не штимају. ;)

Да л` ти имаш праву HDR камеру?

Зашто мислиш да сам се наљутио ако се само нисам сложио с тобом? :P

Није ваљда да ти се само боје не свиђају? Ето, мени су боје на слици супер, али неке друге `твари не штимају. ;)

Да л` ти имаш праву HDR камеру?

HDR kameru nemam, i mislim da to i ne postoji, cak sam i uveren u to, postoji samo neki bolji model pomocu kojeg je lakse napraviti HDR snimke... ali imam fotoaparat koji snima u raw formatu i pokusao sam cak i neke hdr fotke da uradim, iako nisam nesto zadovoljan. to je ispalo ovako:

..da dodam, imam i opciju `bracketing` na aparatu koja znatno pomaze pri pravljenju HDR fotki..

hdr1.jpg

hdr320flickr.jpg

hdr20proba20final.jpg

a imam i kvazi hdr

bridge1.jpg

Poslednja izmena:
HDR kameru nemam, i mislim da to i ne postoji, cak sam i uveren u to, postoji samo neki bolji model pomocu kojeg je lakse napraviti HDR snimke... ali imam fotoaparat koji snima u raw formatu
HDR ти је по дефиницији све што је шире од LDR опсега, а ту спада и сирови формат (raw). Поред њега још уме да упадне и TIFF у CIELUV шеми боја (32 бита по пикселу).

Back