Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Serijska ubickinjo![]()
samo josh jednog da se setim i eto 50 komaTa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serijska ubickinjo![]()
Evo mene opet (dakle, ispucala sam kredit za pojavljivanje na ovoj temi).
Jednom sam slucajno, upoznala osobu (decka) sa neta sa kojim sam se savrseno uklopila i cvetamo!![]()
upoznao sam dosta umasha i o svima imam veoma lepo mishljenje
a sa vecinom sam se ekstra proveo gde smo podosta pojeli i popili![]()
Osnovna ideja je i ovog puta potekla ne od mene, vec od jednog forumasha na visokom polozaju. Naime, on se zapitao sta nastupa nakon forumskog upoznavanja i nagovestio da tome treba pridati neki znacaj, u vidu otvaranja nove teme, gde bi pisali svoja iskustva NAKON tog desavanja.
Da li ste se pokajali?
Da li ste se sprijateljili?
Da li ste razvili neka jaka, pozitivna, ili negativna osecanja sa upoznavaocima?
Da tema ne bi bila zatrpana spamom i, ne daj Boze, postala jos jedna lepljiva, molim da svako da sto kraci i koncizniji odgovor i da se na temi ne pojavi vise od dva puta.
impliciras da sa mojom sumicom nesto nije u redu?...e pa sad , diskutabilno je vrlo do koga je problem shto ti ne osetjash, do mene ili tebe...![]()
impliciras da sa mojom sumicom nesto nije u redu?![]()
pervertuNamaži je jekodermom![]()
Упознала сам двадесетак људи са форума.
Не кајем се никад, али да је било свега, било је.
Генерално, људи као људи, са својим манама и врлинама.
Велика већина ме је заиста одушевила и надам се да ћемо се виђати и даље.
И желим да упознам још доста људи одавде.
Потпуно је другачији доживљај форума када знаш како неко изгледа (друго је слика а друго општи утисак) када знаш боју гласа, гестикулацију, начин на који се шали.
al' obavezno s mirisom... banane... ni manje ni više.![]()
postoje i druge arome![]()
Evo me! Baš bih volela tebe da upoznam.Galateja!!!
pa, gde si ti nama?
![]()
zelja je obostrana, samo sma ja mislila da ti nisi ovdeEvo me! Baš bih volela tebe da upoznam.
Eto, kad nam se vrati zajednički prijatelj, možemo na kafu svo troje![]()
pa mozda prestanes da tapkasNisam..
a nešto i nemam nadražaj takve vrste..
neka ostane ovako kako jeste..sajber..
i ne znam zašto bih u opošte mešao irealno i realno![]()
Кад будеш долазио, чекаћу те на улазу у БГti si verovatno prva koju ću da upoznam, jel...?
...shta je to impliciras...?impliciras da sa mojom sumicom nesto nije u redu?![]()