forumsko upoznavanje, 7 meseci posle-utisci i rekapitulacija

upoznao sam dosta umasha i o svima imam veoma lepo mishljenje
a sa vecinom sam se ekstra proveo gde smo podosta pojeli i popili :mrgreen:

da..i ja sam upoznala dosta forumasa....pretvorilo se u divna prijateljstva, svakodnevno telefoniranje, pijenje kafe, druzenja, a ovde na forumu, cak ni ne razmenjujemo pp:D..samo nesto malo po profilima kao tu smo razmenimo po koju rec.....to mi vise nisu virtualni likovi vec ljudi od krvi i mesa koje veoma volim.....i prijatno sam iznenadjena....pitala sam se ..gde su bili do sad:D:heart:

Osnovna ideja je i ovog puta potekla ne od mene, vec od jednog forumasha na visokom polozaju. Naime, on se zapitao sta nastupa nakon forumskog upoznavanja i nagovestio da tome treba pridati neki znacaj, u vidu otvaranja nove teme, gde bi pisali svoja iskustva NAKON tog desavanja.
Da li ste se pokajali?
Da li ste se sprijateljili?
Da li ste razvili neka jaka, pozitivna, ili negativna osecanja sa upoznavaocima?
Da tema ne bi bila zatrpana spamom i, ne daj Boze, postala jos jedna lepljiva, molim da svako da sto kraci i koncizniji odgovor i da se na temi ne pojavi vise od dva puta.

Nisam učestvovala u predhodnim temi pošto sam od skoro na ovom forumu ali sam upoznala ljude koje sam upoznala na drugim forumima i nisam se ni malo pokajala,družimo se i sada na isti način kako smo se i prvobitno upoznali a to je preko neta.Drugari smo i to je to.Lepo je videti i upoznati ljude sa kojima si postovao na 100 različitih tema i uveriti se da su zapravo isti oni kako su se i predstavljali i na forumu.Nisam imala neprijatnih iznenađenja što se samog upoznavanja tiče ono što se kaže ‚‚oči u oči‚‚.Valjda sam imala sreće! ;) :)

Упознала сам двадесетак људи са форума.
Не кајем се никад, али да је било свега, било је. :lol:
Генерално, људи као људи, са својим манама и врлинама.
Велика већина ме је заиста одушевила и надам се да ћемо се виђати и даље.
И желим да упознам још доста људи одавде.
Потпуно је другачији доживљај форума када знаш како неко изгледа (друго је слика а друго општи утисак) када знаш боју гласа, гестикулацију, начин на који се шали.

ti si verovatno prva koju ću da upoznam, jel...?

Back