gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
sramota...pa tema forumsko upoznavanje vetj postoji...![]()

neka neko obavesti postavlajcicu i prijavi moderaciji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sramota...pa tema forumsko upoznavanje vetj postoji...![]()
nema potrebe da se stidis...evo ja tju...![]()
...pa ja nisam primetijo, samo mi je krivo shto niko netje da se upozna sa mnom pa spamujem, izvini...nema potrebe da se stidis
to je lep gest, ljudski i forumski kolegijalno
svako ko primeti neku nepravilnost u radu foruma, treba to da prijavi
spam je nepravedno izostavljen sa foruma...pa ja nisam primetijo, samo mi je krivo shto niko netje da se upozna sa mnom pa spamujem, izvini...![]()
Osnovna ideja je i ovog puta potekla ne od mene, vec od jednog forumasha na visokom polozaju. Naime, on se zapitao sta nastupa nakon forumskog upoznavanja i nagovestio da tome treba pridati neki znacaj, u vidu otvaranja nove teme, gde bi pisali svoja iskustva NAKON tog desavanja.
Da li ste se pokajali?
Da li ste se sprijateljili?
Da li ste razvili neka jaka, pozitivna, ili negativna osecanja sa upoznavaocima?
Da tema ne bi bila zatrpana spamom i, ne daj Boze, postala jos jedna lepljiva, molim da svako da sto kraci i koncizniji odgovor i da se na temi ne pojavi vise od dva puta.
...pa sad ne znam, el hotjesh da se upoznam...?spam je nepravedno izostavljen sa foruma
spam je bitan i koristan
spam najcesce dovodi upravo do forumskog upoznavanja
paaa...kako da ti kazem..upoznavanje sa samim sobom se obicno obavi u ranim tinejdzerskim godinama...pa sad ne znam, el hotjesh da se upoznam...?![]()
i jarazvila sam jaka osecanja![]()
...kako se prijavljuje...?oO
ja htela to da kazem, ali me bilo sramotaklikneš na šumicu ispod avatara kršiteljke pravila i opališ sa ili bez dodatnog komentara![]()
...e pa sad , diskutabilno je vrlo do koga je problem shto ti ne osetjash, do mene ili tebe...klikces pogresno
nista ne osecam
![]()
...kliktjem na shumicu...![]()
klikces pogresno
nista ne osecam
![]()
...e pa sad , diskutabilno je vrlo do koga je problem shto ti ne osetjash, do mene ili tebe...![]()
Neispravno si kliknuo, pravilno ide "Klikćem ti na šumicu!"
Probaj tako, videćeš da funkcioniše...![]()
...drzniche...Neispravno si kliknuo, pravilno ide "Klikćem ti na šumicu!"
Probaj tako, videćeš da funkcioniše...![]()
Iskustvo izbija iz tebe![]()
...drzniche...![]()
Evo izbrojala do sad 48 forumasha i forumashica, sigurno sam josh neke zaboravila al chu se setim, i osechala sam se super shto sam ih upoznala posle.