forumski inkognito vs. razlika u godinama sa vašim (muškim) sagovornikom

Ta generacijska razlicitost mi je jedna od najboljih stvari ovde na forumu. Dobijes presek misljenja, a ljudi su anonimni, pa su sanse da dobijes iskren odgovor vece nego u rl.

Управо то. И још не мораш да путујеш по неким забитима, до којих је нет скоро дошао, одмах на лицу места имаш пресек лол...

pretpostavljam da ovde ima osoba svih generacija, ali da se u diskusijama to retko ističe ko je koliko star.

ja lično smatram da je to super, jer kako biste inače uživo mogli da o nekim stvarima, ili na neke načine razgovarate sa nekim ko je recimo od vas + ili - 20 godina ?

ali ako ipak saznate da je neko sa kime ste možda bili prosti, ili možda flertovali, ili se poverili, u stvari od vas mnogo stariji/mlađi , da li menjate stav, ili ignorišete tu činjenicu potpuno se prepuštajući forumskom alter-egu koji je oslobođen starosnih ograničenja ?
ne da ne bi pričale, nego ne bi ni kafu popile, ni stale na ulicu, ni pažnju obratile...

pretpostavljam da ovde ima osoba svih generacija, ali da se u diskusijama to retko ističe ko je koliko star.

ja lično smatram da je to super, jer kako biste inače uživo mogli da o nekim stvarima, ili na neke načine razgovarate sa nekim ko je recimo od vas + ili - 20 godina ?

ali ako ipak saznate da je neko sa kime ste možda bili prosti, ili možda flertovali, ili se poverili, u stvari od vas mnogo stariji/mlađi , da li menjate stav, ili ignorišete tu činjenicu potpuno se prepuštajući forumskom alter-egu koji je oslobođen starosnih ograničenja ?

Samo ako je koitus izgledan a gospoja mnogo starija od mene:rumenko: Oma ko zadnji kreten glumim da nismo ni komunicirali. Ljudske mane :rumenko:

Back