Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sam ja razmišljala o imigraciji u Tursku (2021), važilo je nađeš nekog Turčina da te poveže sa službenikom, daš 500 ojra i dobiješ ograničenu boravišnu. Veselo 😄
nisam znala da si imala epizodu da bi baš da emigriraš ovde

čujem da je za frilensovanje Gruzija odlična i tamo ne treba ni viza i sve je lagano i digitalizovano
pa me sad to nešto vuče

nisam znala da si imala epizodu da bi baš da emigriraš ovde

čujem da je za frilensovanje Gruzija odlična i tamo ne treba ni viza i sve je lagano i digitalizovano
pa me sad to nešto vuče
Ma da, sve sam se raspitala, kupila nove kofere, otišla u Alanju na letovanje da vidim kako je, itd.
Ne znam, ne idem mi se tako daleko na istok a i ne bavi mi se više frilensom ako ne moram. Dojadilo.

A jel jedu Šveđani one žive haringe? I kakva je hrana generalno, mislim nacionalna kujna?
Mislis na one smrdljive kao? Pa da
Nicega osobito nema nacionalno ja Sam se orijentisao na incune,dagnje,lososa uglavnom I rakove....kad dodjem kuci tamo jedem ono standardno svinjski
Nisu mi jasno Ovi nasi odje sto donose prsuta I sudzuka...mislim za sebe...neki donose prijateljima svedima jer je to bas skupo za kupiti odje ..uostalom kao I u Srb sto su skupi incuni,kavijar I losos

Mislis na one smrdljive kao? Pa da
Nicega osobito nema nacionalno ja Sam se orijentisao na incune,dagnje,lososa uglavnom I rakove....kad dodjem kuci tamo jedem ono standardno svinjski
Nisu mi jasno Ovi nasi odje sto donose prsuta I sudzuka...mislim za sebe...neki donose prijateljima svedima jer je to bas skupo za kupiti odje ..uostalom kao I u Srb sto su skupi incuni,kavijar I losos
Meso se ne sme prenositi, to Hrvati imaju biznis jer su eu 😄 donose i po Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back